Seekordset võistulaulmist hindas tuntud koorijuhtidest koosnenud kolmeliikmeline  rahvusvaheline žürii koosseisus Robert Sund Rootsist, Juha Holma Soomest ja Ivars Cinkuss Lätist. Parimad said autasuks diplomid ja rahalised preemiad.

A-kategoorias tuli võitjaks Tehnikaülikooli Akadeemiline Meeskoor, dirigendid Peeter Perens ja Siim Selis; B-kategoorias Haaslava Meeskoor, dirigent Kalev Lindal ja C-kategoorias Saaremaa Meeskoor SÜM, dirigendid Mari Ausmees ja Ester Soe.

B-kategooria tulemused:

I koht - Haaslava Meeskoor dirigent Kalev Lindal

II koht - Eesti Metsatöötajate Meeskoor Forestalia dirigendid Alo Ritsing, Kadi Ritsing ja Kuno Kerge

III koht - Tartu Meeskoor Akadeemiline Emajõgi dirigendid Laine Randjärv ja Karin Raamat

Haaslava meeskoori esituses kõlasid lisaks kohustuslikule loole veel palad: Ma kummardan Sind armuvägi, tillukene naine ja Hakkame mehed minema chachacha.

Esimene Eesti meeskooride võistulaulmine leidis aset 27. juunil 1936.aastal Tallinnas. Sellel osales neli meeskoori ja võitjaks tuli Tallinna Meestelaulu Seltsi meeskoor Gustav Ernesaksa juhatusel.

Eesti Meestelaulu Selts korraldab Eesti meeskooride võistulaulmisi iga viie aasta järel.

Novembris käis Haaslava meeskoor festivalil Leedus ja osaleb Haaslava kultuurikollektiivide tänuõhtul ning Roiul advendiküünla süütamisel, kuid neist lähemalt juba järgmises numbris.

Haaslava meeskoor tänab oma toetajaid ja ootab alati mehi laulma.