Täna on Harju Elekter juhtiv elektriseadmete ja -materjalide tootja Balti mere regioonis. Harju Elektri Gruppi kuuluvad elektriseadmete valmistajatehased Eestis, Soomes ja Leedus: AS Harju Elekter Elektrotehnika (100%), Satmatic Oy (100%) ja Rifas UAB (51%), telekommunikatsiooni- toodete valmistaja AS Harju Elekter Teletehnika (100%) ja müügifirma Harju Elekter AB (90%) Rootsis. Harju Elektril on osalus sidusettevõttes AS Draka Keila Cables (34%) ning finantsinvesteeringud Läti elektriseadmete müügifirmas SIA Energokomplekss (14%) ja Soome börsiettevõttes PKC Group Oyj (6,5%).

Ligi kolmandik kontserni müügitulust saadakse Eesti ja kaks kolmandikku välisturgudelt, peamiselt Soomest. Arenev ja pidevalt kasvav turg on kontsernile Saksamaa. Kasvanud on Rootsi, Prantsusmaa, Portugali, Venemaa ja Valgevene suunalised tarned.

2012. aasta II kvartalis töötas kontsernis keskmiselt 450 inimest.

Tähtpäeva puhul tänas Harju Elektri juhataja Andres Allikmäe oma pöördumises kliente, partnereid, aktsionäre ja töötajaid - kõiki, kes on kaasa aidanud kontserni äri edendamisele.