19. jaanuar oli Kodutütarde organisatsiooni 80. aastapäev. Seda suurt pidupäeva tähistasid kõik malevad üheaegselt oma kodukohtades. Suur ühine aktus toimub 24. märtsil Tallinnas Estonia Teatris. Harju Maleva Kodutütarde ringkond korraldas sel päeval piduliku vastuvõtu Harju Maleva ruumides Männikul. Toimus uute liikmete vastuvõtt ja tublimate tunnustamine. Loksa kodutütardest olid Kaitseliidu Harju Maleva ülema tänukirja väärilised: Helina Piibeleht, Hanna-Eliise Kiviberg ja Karolina Vaino.

Ise tahan väga tänada Helina Piibelehte ja Kristi Tammemäed, kes aitasid meil õhtut sisustada koos teistega luuletusi lugedes.

Ja kindlasti kuulub suur tänu kõikidele meie vahvatele kodutütardele, sest ilma teieta poleks ju ka Loksa Kodutütarde rühma!

Harju Maleva Kodutütred ja Noored Kotkad pidasid juba oma vastlapäeva

Vastlapäeva peeti 12. veebruaril Kuusalu vallas Näkiallika tööriistade ja sepikoja muuseumis. Kohale saabunud ligi100 noort osalesid viieliikmeliste võistkondadena erinevates võistlusmängudes ja tegevustes. Koos söödi hernesuppi ja maiustati vastlakukliga. Noored võistlesid ka pikema liu nimel, Loksa võitis endale nooremate poiste 2. koha, selle liu tegi Andres Burov ja vanemate tüdrukute 1. koha sai liulaskmises Helina Piibeleht ja 2. koha Katrin Jõesaar.