„Mul on väga hea meel, et aastakonverentsil oli palju osalejaid ning toimus elav mõttevahetus," rääkis Lootsmann, „peamiseks eesmärgiks võeti loomulikult valmistumine 2013. aasta kohalikeks valimisteks. Meie kindel soov on kõigis Harjumaa omavalitsustes välja minna Keskerakonna nimekirjaga ning loomulikult parandada 2009. aasta tulemust. Pärast valimisi loodame saada vähemalt pooltes Harjumaa omavalitsustes koalitsiooni."

Lootsmanni sõnul ootab ta ka kohalike valimiste lähenedes seadusemuudatust, mis lõpetaks parteilaste peitumise valimisliitudesse. „Leian, et kui oled erakonna liige, siis pead julgema selles nimekirjas ka kandideerida. Valimisliidud peaksid jääma siiski neile kodanikele, kes ühtegi erakonda ei kuulu."

Harjumaa piirkonna juhatuse liikmeteks valiti Vladimir Arhipov, Jaanus Kalev, Ago Kokser, Aleksei Šatov, Kaupo Kallas, Valeri Tammeleht, Rein Heina, Enn Mänd, Sulev Roos, Toivo Moorast, Reena Uustal, Viktor Talsi, Riho Rosenberg, Jaan Mets, Laivi Kirsipuu ja Andres Õis. Harjumaa piirkond on 1000 liikmega Keskerakonna suurim piirkond.