Paremaks korralduseks on vaja uusi liine juurde luua ning vanade liinide sõidugraafikuid ja marsruute üle vaadata. Tänase päeva seisuga on teada, et Harjumaa ühistranspordikeskus esitab 2014.aastaks majandus-ja kommunikatsiooniministeeriumile taotluse liini avamiseks Maardu - Jüri - Paldiski vahel. Uus liin laiendab ringteeäärsete asumite inimeste liikumisvõimalusi, bussi saavad kasutada näiteks Lagedi ja Kurna inimesed, kuid kindlasti ka Jüri elanikud. Planeeritava liini marsruut hakkaks olema Maardu - Priisle - Jüri - Kurna - Saku - Saue- Keila - Paldiski. Selle liini testperiood oleks minimaalselt kaks aastat ja liini sõiduplaani koostamisel arvestatakse marsruudil paiknevate tööstuskülade/ettevõtete tööaegu.

Vallavanem ütles, et hetkel jätkub ÜTK poolt ettevõtjatega suhtlemine, mille eesmärk on selgitada välja kõigi täpsemad vajadused, seejärel esitada maanteeametile taotlused uute suundade avamiseks. Kui maakondlike liinide lisamine peaks osutuma ajanõudlikuks, siis otsitakse mooduseid koostöö tegemiseks omavahel.

Ühistel kokkusaamistel on aktiivselt osalenud ja kaasa mõelnud ABB AS, Estanc AS, Saku Metall AS, AS Kalev, AS Smarten Logistics, Via 3L, Hilding Anders Baltic AS, Rudus AS, AS Sarkop, Pipelife Eesti AS, Trafotek Oy Eesti filiaal ja Itella Logistics OÜ.