Naisrühmi tervitati Jõgevamaa mitmes servas. Harakad võeti vastu Põltsamaa lossihoovis tegutsevas käsitöökojas. Laupäev kuluski mitmetunnisele ekskursioonile mööda Jõgevamaad, peatudes Kassinurme mägedes, Palamusel, Kuremaal ja Laiusel.

Käidi ka Jõgeva Muusikakoolis, väga uhkes Alo Mattiiseni klaveriklassis.

Õhtu oli samuti aktiivselt sisustatud. Võistutantsimise korraldaja, rühm Jõgevahe Pere, andis tervituskontserdi ning pärast seda löödi ühiselt tantsu ansambli Parvepoiste saatel.

Saime eripreemia

Pühapäevane võistutantsimine tõi võitlustulle 20 naisrühma. Esimeses voorus esitasid rühmad kohustusliku tantsu, milleks oli Ülle Feršeli "Kannelnaine", teises voorus vabalt valitud tantsu. Kümme rühma, kes kahes esimeses voorus enim punkte kogusid, said õiguse osaleda kolmandas voorus. Harku Harakatel see õigus tekkis ja kokkuvõttes lõi Harku valla naisrühm pretsedendi, olles 8. - esmakordselt naiste võistutantsimisel III kategooria rühm kümne parima hulgas.

Rühma tunnustati eripreemiaga. Kõigile rühmadele olid tänukirjad ning kott Punsli eli ja lihaleivaga.

Žüriisse kuulusid teenekad tantsujuhid Ülo Luht, Ülle Feršel, Agne Kurrikoff-Herman ja Maie Orav ning noor Jõgevamaa tantsuõpetaja Ave Lääne.

Järgmisel aastal Tartus

Võistutantsimise võitsid Tartu Ülikooli Rahvakunstiansambli neiduderühm ja Viire Võrust. Traditsiooni kohaselt korraldab üleriigilist võistutantsimist eelmise konkursi võitja. Kuna anti välja kaks esikohta, siis ühiselt otsustati, et X naiste võistutantsimine toimub Tartus.

Võistutantsimise lõpus saatsid rühmi lõbusalt koduteele Margus Põldsepp koos oma muusikutest sõpradega. Täname korraldajaid ning meie koduvalda toetuse eest!