Alates 2000. aastast alustas Harku Valla Teataja ilmumist kaks korda kuus. Esimene läikpaberil ja värviline lehenumber ilmus 2004. aasta oktoobris.

Lehe esiküljel kutsus vallavalitsust elanikke osalema avalikul konkursil eesmärgiga leida koduvallale väärikas logo. 2005. aastast ilmub Harku Valla Teataja A3 formaadis. Palju õnne!

HVT läbi aegade

September 1997: "Harku vald soovib Naissaart endale" (ülevaade volikogu istungist)

Lõpuks otsustati esitada vabariigi valitsusele taotlus Naissaare andmiseks Harku valla koosseisu, kuna saar asub meie vallale tunduvalt lähemal kui Viimsi vallale. Volikogu liikmed leidsid, et saar pole kunagi Viimsi valla koosseisus olnud, ega pea seal olema ka praegu.

November 1997: "Koolipress"

Vallalehe vahel ilmus Tabasalu Ühisgümnaasiumi erileht "Koolipress". Kuigi juhtkirjas avaldasid lehte toimetanud õpilased lootust, et Koolipress hakkab Harku Valla Teataja vahel ilmuma regulaarselt ning soovisid endile püsivust lehe toimetamisel, jäi esimene number paraku teadmata põhjustel ainukeseks. Nalju "Koolipressist"
• Leitud kell. Helistada telefonil 005.
• Müüa mõtteline osa spordihoonest.
• Müüa saksa lambakoer. Sööb kõike. Eriti armastab lapsi.
• Müüa kits ja sokk. Sokil kand nõelutud.


Juuli 1998: "Harku vald sai oma sadama"

Harku vallal on küll 22 kilomeetrit merepiiri, kuid seni puudus vallal oma sadam. Tung merele on aga inimeses ikka olnud. Sel aastal sai vald enda omandisse Tilgu sadama territooriumil oleva piirkonnamaja. Kui vald saab enda omandisse ka hoonet ümbritseva maa, saab seal hakata arendama sadamat.

Juuli 1999: "Tabasalu kaubanduskeskusest neljatärnihotell"

Vallavalitsus andis nõusoleku pikka aega kasutuseta seisnud Tabasalu Kaubanduskeskuse ümberehitamiseks neljatärni hotelliks. /.../ Hotellis on lisaks restoranile veel saunad, teenindusruumid juuksurile, massaaž, kohvikbaar, piljardisaal, mänguautomaadid, 116 voodikohta ja 3-4 sviiti. Praegu pentanque väljakutena kasutatavale maa-alale on planeeritud ujumisbassein.
Hotelli maksumuseks on 40 miljonit krooni ja seal peaks töökohti tekkima 70 inimesele. Omanikud loodavad esimesi külalisi vastu võtta aasta pärast.

September 1999: "Tabasalus on sularahaautomaat"

Septembrikuu algusest on Tabasalus võimalik saada sularaha Hansapanga poolt paigaldatud sularahaautomaadist, mis asub endise Ranna sovhoosi kontori kõrval Ranna tee 2. Juba varem oli võimalik saada sularaha Ühispanga klientidel Tabasalu kaupluse juurde paigaldataud sularahaautomaadist.

November 1999: kuulutused

• Harku Valla Teataja ei avalda enam õnnitlusi sünnipäevalastele registrites olevate ebatäpsuste tõttu. Nüüd ei jää muud üle kui õnnitlused ise kätte viia!
• Eestimaa Looduse Fond võtab tööle Tabasalu Puhkepargi pargivahi, kelle tööülesanneteks on pargi rajamise koordineerimine kuni pargi lõpliku valmimiseni, külastushooajal pargis patrullimine, pargi heakorra eest hoolitsemine.

Märts 2000: "Vallad eelistavad Tallinnaga liitumisele paremat koostööd"

Tallinna linnajuhtide ettepanekule moodustada nn. Suur-Tallinn andis Harku vald koos teiste Tallinna naaberomavalitsustega eitava vastuse, küll aga oldi huvitatud koostöö tihendamisest Tallinnaga.

August 2000: "Harku vald läheb internetti"

Suvepuhkuselt naasnud vallavolikogu kaalus istungil ühe punktina võimalusi valla tegevuse avalikustamise parandamiseks. Selleks on kavas vahetada vallavalitsuse tõrkuv arvutivõrk kaasaegse vastu ning alustada Harku valla interneti kodulehekülje tegemist.

Oktoober 2000: "Merepiiga kerkib tuhast"

Küllap mäletavad paljud valla elanikud populaarset restorani Rannamõisa pangal, mis paraku remondi käigus 90-ndate aastate algul tulekahjus täielikult hävis. Nüüd on ettevõtlikul kinnistu ja säilmete uuel omanikul Aivar Kesteril õnnestunud keeruline ja pikaajaline paberimajandus korda ajada ning septembris algasid Merepiiga ülesehitamitööd. /.../

Hoone tuleb kahekordne ja väljapeetult kantri stiilis, terrasside, tantsupõranda, restoraniga ligi sajale inimesele, VIP ruumiga kinnisteks nõupidamisteks. Lisaks on hoones viis numbrituba ja territooriumil parkla 84-le autole.