Aastaid on meie koolil head suhted RMK-ga. Taas käidi lastele loodustundi andmas ja õpetati märkama kõike seda, mis vastavalt aastaajale toimub meie ümber.

Taas käisid meil külas sõbrad Rootsist. Koos oldi inglise keele tunnis. Õpilased said  keelepraktikat, sest vestelda tuli inglise keeles.

Iseseisvuspäeva eel joonistasid kõik õpilased pilte kodust. Näitus kaunistab veel praegugi koolimaja pikka koridori.

Eesti iseseisvuspäev algas piduliku aktusega. Külla tuli ka volikogu esimees Kaljo Brandt. Oma tervituses lastele oli sõnum ühene- meie riik vajab haritud kodanikke ja koolis käimine ei ole raske kohustus, vaid vajadus ennast harida ja saad alus edaspidiseks eluks. Alati järgneb aktusele ka teadmiste kontroll. See on viktoriin, kus küsimused meie enda ümbert. Võistkonnad moodustati nii, et väiksemad ja suuremad koos, et kõigil oleks võrdne võimalus. Kaotajaid ei olnud, kogusime hulga teadmisi.

Veebruaris käis meie koolis loengut pidamas Pärnu haigla traumatoloog Janno Atna. Kuigi igapäevases elus oleme kokku puutunud väiksemate või suuremate traumadega, ei oska kõik siiski sellises olukorras käituda. Kindlasti on võimalik vigastusi ka vältida. Mitte kunagi ei ole sellised meeldetuletused üleliigsed.

Veebruaris külastasime Pärnus väga põnevat samblanäitust, lõõgastusime veekeskuses ja käisime bowlingut mängimas.

Kuigi kuu oli lühike, oli huvitavaid tegemisi palju. See on hea vaheldus õppetööle.