Mõlemad sündmused algavad 1. septembril kell 17.00 Rakvere Keskväljakult ja lõppevad Rakvere Teatripargis ehk Rahvaaias. Registreeruda saab 1. septembril kell 14.00-16.50. Rakvere Keskväljakul Ööjooksu telgis. Heategevusjooksu raames saab registreerida soodushinnaga ka järgmise aasta Ööjooksule.

Osalemistasu on 5 €. Kogu kogutud osavõtutasu annetatakse Rakvere Lille kooli vaimupuudega õpilastele kuivatuskapi soetamiseks ja klassiruumi valgustuse parendamiseks. Heategevustšeki üleandmine toimub kell 18.00 Rakvere Teatripargis.

Rajal ajavõttu ei teostata ja sündmuse käigus ei selgitata paremusjärjestust. Eesmärk on osaleda liikumistegevuses ja teha head.

Raja läbimine toimub kõnniteedel ja liiklust sündmuse tarbeks ei suleta. Kõnnitee puudumisel peavad osalejad järgima jalakäijale kehtivaid liiklusreegleid. Rajaskeemi leiab veebilehelt: ööjooks.ee.

Kõik registreerunud osalejad saavad finišis pudelivee ja AQVA Spa kinkekaardi pääsuks sauna- ja veekeskusesse (väärtus 15 €). Rakvere Teatri juht Velvo Väli loosib osalejate vahel välja 5 x 4 piletit kogupereetendusele. Lisaauhindadega panustavad loosimisse ka Selver ja Eesti Ööjooks. Igale osalejale on tagatud sümboolne meene Lille Kooli õpilastelt.

Sündmuse korraldajad on MTÜ Rakvere Maraton, Rakvere Karmeli Kogudus, Rakvere Teater ja Rakvere Kultuurikeskus. Toetajad AQVA Spa vee- ja saunakeskus, Selver ja Rakvere linn.