Õhtu jätkus meeleolukalt, sest rahvast olid tantsitama tulnud politsei- ja piirivalveorkestri bigband Airi Allvee ja Silver Laasiga. Ballikülalised hõivasid tantsupõranda kohe ja kogu õhtuks. Publikule pakkusid muusikalise elamuse Pirjo Levandi ning Kaisa Laasik, akordionil tõmbas tuurid üles Indrek Liit, oma lauludega hullutas publikut superstaar Artjom Savitski ning ülilõbusa õhkkonna lõi Nukukoor eesotsas Reeda Tootsiga.

Ballil esines kellamänguga Inna Lai ning trummidel andsid vägeva kontserdi G. Otsa nim. Tallinna Muusikakooli löökpilli eriala õpilased Ivo Lain, Kaspar Ernesaks ja Madis Katkosil. Oma tervitust kõikidele ballikülalistele olid tooma tulnud ka Viimsi Huvikeskuse laulustuudio lapsed ja noored ning Viimsi Kooli 1. klasside õpilased.

Tantsuilu pakkusid ballil rulluisuklubi Rullest andekad rullitajad, võistlustantsijad tantsuspordikoolist Esperanza ning Jessica Štšerbakova ja Kaarel Väli tantsutrupist DanceAct. Fantastilise kabareenumbri tegid Liisi Org ja Ingmar Jõela tantsutrupist Starlight Cabaret.

Oksjonil olid seekord järgmiste kunstnike tööd: Vilen Künnapu, Ivi Arrak, Jüri Arrak, Cathy Tullkvist ning Alari Kivisaar. Kõige tormilisema pakkumise osaliseks sai Cathy Tullkvisti maal "Roosid".

Iga-aastane traditsioon on ka balliüllatus, sel aastal oli see Viimsi vallavalitsuse meestebänd, kes esitas kaks meeleolukat jõululaulu. Publikule etteaste väga meeldis, kõiki laule lauldi häälekalt kaasa ning bänd kutsuti ka lisalugu esitama.

Heategevusballi imelise toidulaua eest täname Riinu Rätsepat koos oma meeskonnaga. Suurepärase tordi eest täname Radisson Blue SAS hotell Olümpia kondiitreid.

Viimsi Invaühing tänab kõiki, kes aitasid balli korraldamisele nõu ja jõuga kaasa, samuti kõiki ballikülalisi, kes peo pääsme lunastamise, loteriipileti ostmise ning oksjoniesemete soetamisega tegid Viimsi erivajadustega lastele hinnalise kingituse. Samuti täname neid, kes toetasid Viimsi Invaühingu tegemisi rahalise annetusega.

Südamlikud tänusõnad kõigile teile: Külli Talmar, Merike Hindreus, Lauri Pihlak koos abilisega, Jaan Kolberg, Mailis Alt, Riinu Rätsep ja meeskond, Radisson Blu (SAS) hotell Olümpia, Altia Eesti, Vicinau, Karismafood, Viimsi Market, Karia, Maag Grupp, Reaton, LM Keskus, Balt-Hellin, Jungent, Margit Võsu, Saint-Gobain Ehitustooted AS, Isover äriüksus, Aleksandr Skripnikov, Ruf, Viimsi Kooli gümnaasiumi õpilased, Irja Roots, Hilja Hallaste, Viimsi Lions Klubi, Viimsi algkooli õpilased, õpetajad ja vanemad, Viimsi Peokeskus ja Lauri Viikna, Orhidaalia, Shi-Shi, AlcoExpress ja Ingrid Ehaver, Fotomees, Jussi Õlletuba ja Virve Hansar, Harmoonikum, New Vintage by Kriss, Nordic Hotels, Butterfly Lounge, Karepa Ravimtaimeaed, Privileg Day SPA, Kubja Ürditalu, Kamille, Kohvik Klaus, Kuunar Kajsamoor, FK keskus, Treppoja sahver, Frozen Yo, Karli ja Linda maiustus, Teoteater, Roots külarestoran, kohvik Klaus, Be Lucky, Controvento restoran, muuseum Miia-Milla- Manda, Vana Baskini teater, Ellu sallid, OKO resto, Rakvere teater, Misu ehted, Reval Café, Uniprint ja kõikidele headele inimestele, kes abiks olid!