Üritus toimub Võru linna Roosi tänava staadionil. Kuulekuskoolituse võistlus algab kell 11, seal teeme kindlaks kõige targemad ja sõnakuulelikumad koerad. Peale võistlust, orienteeruvalt kell 14 algab mach-show.

Mis asi on mach-show?

Mach-show on mitteametlik koerte näitus, kus oma ilu, esinemise oskust ja kontakti peremehega saavad demonstreerida nii tõu- kui ka tõuta koerad ehk krantsid. Näitusel saab osaleda neljas vanuseklassis: 4-9 kuud (kutsikas), 9-18 kuud (juuniorid), 18 kuud-8 aastat (täiskasvanu koer), 8 aastat ja enam (veteran). Vastavalt koera suurusele paigutatakse loomad veel eraldi klassidesse nagu seda alla- ja ülepõlve koerad. Peaaegu kõik osalevad koerad saavad ringist lahkudes midagi ka hambusse! Kuna see on heategevuslik üritus, mis on suunatud Võru kodutute loomade varjupaiga tingimuste parandamiseks, siis kõikidele koertele, kes on adopteeritud Varjupaikade MTÜ varjupaikadest (tõendamiseks esitada loovutusleping ja lemmiklooma pass) on osalemine tasuta. Väga loodame näha võimalikult palju oma endiseid hoolealuseid.

Kuulekuskoolitusel või mach-showl osalemiseks peavad kõik koerad olema nõuetekohaselt vaktsineeritud ning selle tõendamiseks võtke kaasa vaktsineerimist tõendav dokument. Registreerida saab eelnevalt Kagu-Eesti Kennelklubi kodulehel, kui ka näituse ja võistluse toimumisepäeval kohapeal. Üritusel on üles pandud korjanduskastid, kuhu saab teha rahalisi annetusi. Eraldi saavad olema ka korjanduskastid, kuhu inimesed saavad tuua kõiksugu lemmiklooma tarbeid (ka kasutatud), milleks võivad olla padjad, tekid, rihmad, suukorvid, sööginõud jne.

Ootame võimalikult palju osavõtjaid, et saaksime üheskoos teha head loomadele, kellel puudub armastav ja hoolitsev peremees ning kui teil ei ole koera, kellega saaks tulla osalema, siis olete oodatud kogu perega pealtvaatajatena üritusele kaasa elama.

PEALTVAATAJATELE ON ÜRITUS TASUTA!

Täname üritusega seotud vabatahtlikke ja toetajaid.