Sisuka ning meenutusterohke avakõnega esines klubi asutaja, endine Vastseliina keskkooli õpetaja Maie Kõrvel. Seejärel mälestasime lahkunuid leinaminuti ja küünla süütamisega, järgnesid tänusõnad kauaaegsetele klubi liikmetele. Algusaastatest peale tegutsevad Heldela klubis Helju Malla, Olga Külaots, Liidia Lehiste, Laine Elismäe, Hilda Markna, Maimu Rull, Malle Viitkin ja Ermiine Ludvik. Juubilari olid tervitama tulnud vallavanem Raul Tohv, volikogu esimees Ivar Traagel, sotsiaaltöötajad Lea Traagel ja Epp Jõgiste. Nende poolt öeldi klubile parimaid soove ja anti üle kingitus - kinkekaart Valter Ojakääru 90. sünnipäeva kontserdile. Enne veel, kui kontsert sai hoo sisse, esines Luule Raag omaloodud värss-põimikuga Heldela töödest, elust ja rõõmudest. Eks see kokkukäimine ja tegutsemistahe iseloomustabki klubi Heldelat.

Lauljad ja tantsijad esinesid üpris mahuka eeskavaga. Kanti ette 15 laulu ning 12 tantsunumbrit. Armsad kodulaulud, mis toovad silma nii sära kui ka rõõmupisaraid, samuti tantsud reinlendrist ja perekonnavalsist seeniorihumpani välja.

Kõike seda tegid osalejad hinge ja rõõmuga. Lugude vahele kõlasid õhtujuhi Valli Larionova väga ilusad vahelugemised.

Kaunis koduses kihelkonna rahvarõivais lauljad-tantsijad andsid ka pärimusaastale oma värvi, seenioritantsude tualetid lisasid juurde kirkust.

Juubelikontserdil osales ka kapell MEIEISE. Meil on selle üle väga hea meel, nad on meid alati rõõmustanud oma pillimängudega.

Oligi aeg jõudnud sinna, et eeskava sai läbi. Kõikide nägudelt võis näha rõõmu. Meid olid tervitama tulnud naaberklubi Meelespea Missost ja endine laulujuhendaja Merle Kons. Tänusõnu öeldi rohkesti.

Lõpuks saime ka meie ise tänada väga kalleid inimesi: tantsuõpetaja Valli Larionovat, lauluõpetaja Arvo Sikka, kapelli MEIEISE ja rahvamaja kollektiivi. Seda ilusat päeva jääb meenutama ühispilt.

Õhtu jätkus tervituslauas, mille kõrvalt ei puudunud ka tants ja laul.

Tahame tänada kõiki osalejaid, külalisi, sõpru, toetajaid, abistajaid, kes tegid meile selle juubelipäeva nii kauniks ja meeldejäävaks!