Getter Jaani kontserdil tulevad esitusele erinevad versioonid tema tuntud raadiohittidest ja Eurovisiooni finaalist tuule tiibadesse saanud «Rockefeller Street». Mõnusa muusikaga kontsert toimub kahes osas ja on jalgpallipäeval osalevatele lastele tasuta.

Jalgpallifestivalile on osalema oodata üle 500 lapse nii Nõmme kui ka teiste linnaosade koolidest ja lasteaedadest, kes võistlevad omavahel Adidase auhindadele nii jalgpallis kui jalgpalli fännamises.

Laste jalgpallimänge juhendavad Nõmme Kalju treenerid ja erinevate meeskondade mängijad, kelle hulgast võib leida nii Indro Olumetsa, Mikk Haavistu kui ka brasiillase Getulio Aurelio. Lapsed peaksid kohale tulema hiljemalt 9.30, sest siis algab mängijate registreerimine võistkondadesse. Meeleolukat koolidevahelist Nõmme Kalju fännamisvõistlust hindab auväärne ja tuntud žürii.

Lisaks Getter Jaani kontserdile ja laste jalgpallimängimisele on kavas ka meistriliiga põnevuslahing kahe kuldmedali pretendendi, Nõmme Kalju ja FC Flora vahel. Mängust teeb otseülekande TV 6. Koolidevaheline laste fännamisvõistlus toimub selle kohtumise raames, mille tarbeks paigaldatakse Hiiu staadionile spetsiaalne 500-kohaline lisatribüün.

Hiiu staadionil on avatud ürituse tarbeks ka eraldi lasteala Sky Park, kus saab hullata batuutidel ja lasta teha näomaalinguid. Mõeldud on ka lapsevanematele, koostöös Fittest spordiklubiga korraldatakse täiskasvanutele Fittesti aeroobikatund, mis tutvustab erinevaid aeroobikastiile.

Üritus on osalevatele lastele kuni kella 13ni tasuta. Alates kella 13st maksab sissepääs kuni 14-aastastele ja pensionäridele 1 euro. Päevapilet täiskasvanutele 5 eurot (sisaldab Nõmme Kalju ja FC Flora kohtumist). Facebooki «Attending» ürituse lehel täiskasvanutele 2,50 eurot. Üritusest saadud tulu läheb Kalju noorsportlaste toetuseks.

KOMMENTAAR:

Helen Mahmastaol, Nõmme Kalju turundusjuht ja jalgpallifestivali korraldaja

Nõmme Kalju on võtnud eesmärgiks kasvatada jalgpalliklubile noort publikut ning arendada tõsiselt oma noortetööd, panustades sellega klubi tulevikku. Elu mõte on järjepidevas edasikestmises ja arengus ning meie tulevik sõltub sellest, kuidas seda kujundavad meie lapsed.

Nõmme Kalju klubilise tegevuse juures on noortel väga oluline roll ja võimalus eneseteostuseks, mängurõõmuks ning võimalus läbi klubi tippjalgpalli pääseda.

Jalgpallifestivaliga, mille üheks oluliseks osaks on lisaks jalgpallile ka muusika, tahame tuua staadionile väga erinevaid ja uusi sihtgruppe, viies ühtlasi jalgpalli jalgpallist siiani mittehuvitatud publikuni.