Katrin Reimo sõnul on orienteerumismäng mõeldud vähemalt kolmeliikmelistele võistkondadele. Parematele on auhinnaks välja pandud spordipoe kinkekaardid  ja erinevaid Europe Direct'i teabekeskus - Viljandimaa sümboolikaga meeneid.

Orienteerumismäng on üks osa lõbusast sportlikust perepäevast, mis peetakse Holstre-Polli spordi-ja puhkekeskuses 2. juunil kella 11-16. Perepäevale on oodatud kõik huvilised kõikjalt Viljandimaalt ning kaugemaltki.  

Perepäeva kavas on veel batuudid ja elektriautod väikelastele, laskumine köitega 25 meetri kõrgusest tornist, 6 m kõrgune ronimissein, vibulaskmine, laskmine optilisest relvast, liiklusohutuse simulatsioonid, kandletuba, viltimise tuba, näomaalingud. 14.30 kontsert, kus esinevad Margus Põldsepp, Face tantsukool, Paistu tantsulapsed, kandleansambel. Perepäeva raames toimub ka jõukatsumine-II Mulgi Rammumees ja II mulkide tänakorvapall.  Kogu päev on osalistele  tasuta. Avatud on ka suvekohvik.

Holstre-Polli asub 17 km Viljandi linnast, kaunis Loodi looduspargis: http://www.holstrepolli.ee/

Perepäeva korraldamist toetavad SA Holstre-Polli Tervisekeskus, Paistu vallavalitsus, Europe Direct'i  teabekeskus - Viljandimaa, Rahvakultuuri Keskus, Eesti Kultuurkapital, Eesti Haigekassa, ajaleht Sakala, Leader programm, MTÜ Spordiklubi Paistu, Viljandi Aken ja Uks, Maanteeamet, Sovek, Viljandi Metall .