11. augustil lõpetas oma Viljandimaa ringreisi meie juures president Toomas Hendrik Ilves. Toimus kohtumine Viljandimaa omavalitsusjuhtidega, kes arutasid presidendiga maakonna elu-olu. Samal ajal oli majas ka spordilaager ning soovijad said teha presidendiga koos pilte.

Reedene rulliring. Suvel toimus rullsuusa ja- uisu võistlus, kus igal ühel oli võimalus oma võimeid 2,5- kilomeetriles rulliringil proovile panna. Osalema olid oodatud kõik, kes vähegi arvasid distantsi endale jõukohase olevat. 4. etapil kokku pani oma võimeid proovile üle saja noor-ja harrastussportlase. Rulluisutamises sõitis Vahur Valvas välja ka uue rajarekordi, mis nüüdsest on

4:24.1. Pärast viimase etapi finishit toimus auhindade loosimine kõikide nende vahel, kes olid vähemalt kolmel etapil osalenud ning pärast said kõik kohalolijad ka väikse tervisliku õhtusöögi näol tänatud. Suured tänud meie toetajatele. Need olid Pärlin, Mykene, Ramsi turvas ja Tere Piim, kes toetasid meie auhinnafondi oma panusega.

Suvehooaja lõpetamine toimus 10. ndal septembril. Hommikul vara toimusid mõttetalgud teemal Holstre-Polli Tervisekeskuse visioon tulevikuks. Kuna samal päeval toimus ka Mulgi rattamaratoni Elion maratonsarja etapp, mis läbis meie suusarada, siis sai ka neid ergutatud. Kõik ratturid olid oodatud tasuta sauna külastama. Pärast poris müttamist olid saunalised väga tänulikud ja lubasid kindlasti ka kevadel, kui toimub järgmine rattamaraton, meile tagasi tulla. Kuna ilmataat otsustas meile vingerpussi mängida ja taevaluugid valla päästa, siis sportlik perepäeva programm sai kõvasti räsitud. Kuid mõned huvitavad tegevused sai siiski peetud ja osalejad olid päevaga rahul. Abiks olid Kaitseliidu kohalikud mehed Raul Astel, Jaak Oja ja Arvo Jets.

Vihmahoogude vahel said lapsed turnida batuudil, mille korraldas kohale Suure-Jaani spordimees Mati Adamson. Tore oli, et Viljandimaa vallad - Karksi, Abja, Suure-Jaani ja Paistu, aitasid kaasa hooaja lõpuürituse korraldamisele. Õhtu lõppes tantsuga ansamblite Onupoeg ja Amadeus saatel. Ürituse korraldust finantseeris Hasartmängumaksu nõukogu.

Enne kui algab suusahooaeg, sai 29. Oktoobril oma võimeid HOLSTRE-POLLI MAASTIKUJOOKSUS proovile panna. Jooks koosnes võistlusjooksust, harrastusjooksust ja lastejooksust. Jooksu korraldamiseks taotles Paistu vallavalitsus lisavahendeid Viljandimaa Kultuurkapitalilt, kes jooksu toetas.

Hetkel on käsil Leader projektist rahastatud võimlemislinnaku rajamine, mis peaks enne lume tulekut kindlasti valmis saama. Seal saavad kõik soovijad oma kehalist vormi tulevikus parandamas käia.

Meile tasub tulla ka siis, kui Teil on vaja leida kohta, kus saaks peresündmusi, kokkutulekuid ja koolitusi korraldada. Majutuseks on pakkuda 49 voodikohta. Olemas on 2 sauna koos kaminaruumiga. Küsige julgelt pakkumist info@holstrepolli.ee koos leiame kindlasti Teile sobilikud tingimused meeldejäävaks ürituseks.

Ootame kõiki meid külastama ja oma tervise eest hoolt kandma.