Agarat kasutamist on leidnud jõuluteemaline väljapanek, milles valik jõulusalme ja -laule, lühemaid ja pikemaid lugusid ja jutte päkapikkudest ja jõuluootusest.  Kingituste ja kaunistuste ideid ja trende võib leida nii raamatutest kui ajakirjadest.

Päkapikud täitsid lugejate soovi

Päkapikud on meie raamatukogus agaralt toimetanud ning jõuluajaks täitus lugejate soov, mis lugejaküsitluses välja tuli - Päkapikud tõid kogule vastse kohvimasina. Nüüd on võimalik juua kohapeal tassike värsket ja kvaliteetset kohvi, mis kindlasti muudab raamatukogu kasutamise veelgi mõnusamaks.

Aasta tegija tiitel tuli meile

Aastaid on valitud detsembrikuus Raplamaa raamatukogutöötajate hulgast parimad, keda tunnustatakse päkapiku-tiitliga. Kärusse on neid aja jooksul kogunenud neli. 2012. aastast alates antakse välja parimatele tänukirjad ja tiitlid.  „Aasta Tegija 2012" olen suuresti tänu e-ajakirjanduse kogumisele ja jagamisele. Esimesed lugemised e-lugeriga on tehtud. Kindlasti jätkame ka edaspidi kaasaegsel lugemisel pilku hoides ja selle võimalusi ka oma lugejaile enam tutvustades.

28. detsembril kell 11 avame näituse „Raamatukapist e-raamatuni" ning ühtlasi täname meie külastajaid-lugejaid ja toetajaid.

Aasta lõpetuseks luuleread Heljo Männilt

Lumi kinkis raamatu
laanele.
Laas heitis pilgu
esikaanele.
Valgele kaanele,
mis oli jälgi täis.
Püüdis arvata,
kes tema raamatus käis ...

Luuletused  kirjastuse „Sinisukk" 2011. aasta kogumikust „Jõulumets"