Sellest sügisest alustab taas käsitööring uuenenud kava ja uue juhendaja Anneli Luppiga, kes tutvustas, kuidas hakkavad valmima toredad helkur- ja kaisuloomad, mida huvitavat saab teha pitside ja paeltega ning kuidas litreid ja helmeid kasutada. Esindatud oli ka poiste puutöö. Kunsti- ja meisterdamishuvilisi on Sauel rohkesti ning tegevustes osaleti õhinaga.

Uuel õppeaastal toimuvaid huviringe tutvustasid ka lasteaed Midrimaa ja gümnaasium. Võimla oli täis sporti: oma esinduse olid välja pannud linnas laste ja noortega tegelevad spordiklubid.

Taekwondo treeninggrupp tegi toreda, emotsioone pakkuva esitluse. Lastevanemate tähelepanu tõmbasid kergejõustiku õpilaste kõrgus- ja teivashüpped. Saue jalgpalliklubi demonstreeris koordinatsiooni, kiirust ja oskust palliga liikuda. Karateklubi Kimura Shukokai tutvustas ala põhjalikult nii õpilaste kui täiskasvanute esituses. Huvilised said ka malet mängida.

Lisaks demonstratsioonesinemistele olid ringilaadal väljas veel Saue tenniseklubi, vibuklubi Sagittarius, huvikeskuse ÜKE ja malering, Saue spordiklubi, Keila SwimClub Saue filiaal ja Keila korvpallikooli Saue filiaal. Suur tänu kõigile treeneritele ja spordihuvilistele, kes tõestasid, et Saue on sportlik linn.

Huvi vaba aega sisukalt ja sportlikult veeta oli suur ning osa ringe ja treeninggruppe täitusid juba esimese tunni jooksul. Infopäeva korraldas Saue Huvikeskus.

Info ja registreerimine huviringidesse telefonil 6595009, e-posti aadress huvikeskus@saue.ee, kodulehekülg huvikeskus.saue.ee.

Kergejõustiku õpilaste kõrgus- ja teivashüpped äratasid tähelepanu. Foto: Sirje Piirsoo