Kolme noorega käisime Viljandis korraldatud maailmakohvikus. See oli üle-eestiline projekt, haarates eri paigust noori ja otsustajaid ühise laua taha. Eesmärgiks oli arutada noorte vaba aja veetmise, tööhõive korraldamise, omaalgatuse jm. noortega seonduvaid teemasid. Otsustajate poolel oli meilt kaasas Mõisaküla linnavolikogu esimees Jorma Õigus.

Toreda võimalusena saime jõulukuul noortetoas valmistada kohaliku käsitöötoa juhendaja Juta Jalaka käe all jõulukingitusi lähedastele. Kingitustena valmisid vahvad põletamistehnikas puupildid.

Vaheldust pakkusid kaks stiilidiskot koolimajas. Esimesel peol valis žürii kauneima ingli. Korraldamisel oli abiks Mikk Jugala projekti "SFYM" raames. Peo muutis eriti elamuslikuks kogu ruumi paksu uduloori alla matnud tossukahurist lastud toss. Teise peo nimeks oli "Päkapiku disko", mida aitas korraldada Irma Veinikivi.

Olime abiks ka kooli jõulupeol, viies kohale oma uhke karaokekeskuse. Selle saatel sai iga soovija peale vahvat jõulunäidendit, muusikalisi etteasteid ja kinkide jagamist laulda. Alguse tegi lahti suurepärase viisipidamisega jõuluvana.

Jõulukuu lõpetasime oma noorteoa koosviibimisega, kuhu kutsusime nii lapsevanemad kui need head inimesed, kes on aktiivselt osalenud meie erinevatel üritustel ja alati kaasa aidanud noorsootööle Mõisaküla linnas. Peolaua korraldamisel olid suureks abiks Kristofer Uudik ja Maarika Siigur. Kui pidu läbi sai, algas lauamängu "Eestimaa juunioritele" mängimine, mille andis meile kingitusena Mõisaküla linna poolt üle linnapea Ervin Tamberg.