Lisaks eelpoolnimetatuile olid kohal ka eesti muusika raskekahurvägi Kihnu Virve, Maie Parrik, Seelikukütid, Onu Bella, vennad Johansonid ja Jaan Lehepuu.

Õhtu kulges väga meeleolukalt ja oli täis isetegemise- ja tantsurõõmu.

HKK ehk pereklubi Keikael korraldab klubiõhtuid reeglina iga kuu kolmandal laupäeval Keila kultuurikeskuse saalis. Klubil on väga pikk ja kuulsusrikas ajalugu.

Keikaeli tegevuse alguseks loetakse aastat 1980, kui tollane kultuurimaja direktor Gunnar Saaliste kogus kokku rühma aktiivseid inimesi ja pani sellele, nüüdseks juba üle 30 aasta kestnud traditsioonile, aluse.

Pikkade tegevusaastate jooksul on klubil olnud mitu presidenti. Neist kõige kauem Aadu Kroon, kelle õlul on praegu klubis toimuva jäädvustamine.

Hetkel on presidendi väärikas, kuid raske amet Margus Nigoli õlgadel, kes on oma positiivse ellusuhtumise ja aktiivsusega eeskujuks kõigile klubilistele.

Täna on Keikaeli nimekirjas umbes 150 inimest ja aktiivseid külastajaid nende hulgas 100 ümber.

Klubi vanuseline koosseis on üpriski kirju. Kui asutajaliikmete vanus küündib juba pensioniikka, siis järeltulev põlvkond on teatepulga üle võtnud ja peoõhtutel trallitavad koos nii vanavanemad kui ka lapselapsed.

Klubiõhtud on küll meelelahutusliku suunaga, sest suure osa õhtust sisustab tantsuks mängiv ansambel, kuid klubi statuut näeb ette, et igal kokkusaamisel kohtutakse ühe või mitme külalisesinejaga. Teemade valik ei ole piiratud. Aastate vältel on klubiõhtute külalisteks olnud suur hulk tuntud persoone: näitlejaid, lauljaid, sportlasi, poliitikuid ja muidu toredaid inimesi erinevatelt elualadelt. Klubiõhtutel on esinenud palju erinevaid tantsuansambleid jt muusikakollektiive.

Traditsiooniks on saanud teema- ja stiiliõhtud, mis pakuvad lõbusaid ümberkehastumisvõimalusi ning võimalust veeta aega tavapärasest sootuks erineval moel.

Vanade „kostüümidraamade" pilte vaadates poeb lõbus muie suunurka ka aastaid hiljem. Klubi sisehooaeg algab oktoobris ja lõpeb maikuus. Suvel korraldatakse aga alates 1984. aastast „murumänge" ehk suvepäevi, kuhu on kaasatud ka kõige väiksemad pereliikmed, kelle vanus algab mõnest elukuust.

Suvepäevi korraldatakse juba aastaid juulikuu kolmandal nädalavahetusel koos Rapla pereklubiga. Eestimaa erinevates looduskaunites kohtades toimuvates laagrites võetakse omavahel mõõtu võrkpallis, köieveos ja muudes jõukatsumistes.

Kellel on rohkem huvi pereklubi tegemiste vastu, võib külastada Keikaeli kodulehte www.keikael.com. Võtame rõõmuga klubisse vastu ka uusi teotahtelisi ja tantsuhimulisi inimesi. Eriti on oodatud juba väljakujunenud sõpruskonnad, kellest moodustuksid uued laudkonnad.

Peatse kohtumiseni klubiüritustel!