Nii võtsime ühendust Kert Kärboga, kes Food & Moodi taga seisab. Nagu selgub, alustati äri alles sel aastal! “Toiduärini jõudsin mitme asja kokkusattumisel. Olen ammu hobi korras kokanud ja eriti südamelähedane on mulle just grillimine. Kuna liigun ise aktiivselt ringi mitmesugustel üritustel, laatadel ja festivalidel, siis jäi silma, et enamik toitlustajaid liigub ainult ühes suunas, ning mõtlesin, et miks mitte pakkuda inimestele midagi teistsugust. Nähes Discovery pealt telesarja “Food Truck Wars”, sai selgeks, et toitlustama hakkame just autost. Senimaani oli see kõik ainult idee baasil, kuna olin põhikohaga tööl ega olnud aega asjasse süviti minna. 2014. aasta algusest tekkis aega rohkem ja mõtlesin, et kui mitte nüüd, siis millal veel? Nii see asi tohutu kiirusega käima läks!” räägib Kert. Niisiis võib ka telekast häid mõtteid saada!

Kert ütleb, et kiirtoidu sektor sai valitud eelkõige sellepärast, et ta ise on suur tänavatoidu austaja ja nagu arvata võib, on just burgerid need, mida ta tõeliselt naudib − seepärast sai keskendutud kvaliteetsetele ja 100% veiseliha burgeritele.

Hetkel on Food & Moodi menüüs BBQ burger topeltpeekoniga, Bluecheese´i burger (s.o sinihallitusjuustuga), vana klassika ehk retroburger.

Pakutakse ka kalkuni ja vasikaliha kebabi − seda siis olenevalt
üritusest kas tortilja vahel või koos kauboikartulitega. Magusasõpradele on pakutud toorjuustukooki koduse maasika toormoosiga. Kert räägib, et menüü valmis koostöös vana klassivennaga, kes olevat kokanduses tipp.
“Retroburger on burger, nagu Eesti rahvas seda aegade algusest teab. Lisaks meie 200grammisele veiselihapihvile ja juustule on seal veel mõnus mahlane kapsa-porgandisalat ja mahe jogurtikaste.”

Loe pikemalt Põhjarannikust.