Laupäeval on võimalik valida lauatennise ja sulgpalli vahel. Kell 10 peetakse Narva lauatennisesaalis Ida-Virumaa harrastajate lauatenniseturniiri seeriavõistluse etapp ja kell 13 on Jõhvi spordihallis kavas sulgpalli seeriavõistluse osavõistlus. Kes tahavad piirduda laupäeval vaid käte ja ajude liikumisega, need võivad laupäeval kell 10 Jõhvi spordihallis osaleda Jõhvi lahtistel meistrivõistlustel kabes.

Pühapäeval on Jõhvi spordihalli oodatud kõik võrkpallisõbrad. Algusega kell 11 on kavas 2+2 võrkpalliturniir ehk võistlus võistkondadele, mis koosneb kahest mehest ja kahest naisest. 

Sel nädalal jagatakse Ida-Virumaal kahel alal ka Eesti meistrivõistluste medaleid. Laupäeval peetakse Narva lasketiirus kell 11 Eesti meistrivõistlused õhkrelvadest laskmises ja Sillamäel on samal päeval kell 11.30 ja 14.30 kavas Eesti lühiradade meistrivõistlused naiste 800 ja meeste 1500 m ujumises.

Pealtvaatajad on oodatud Kohtla-Järve jäähalli, kus Eesti jäähokimeistrivõistlustel on laupäeval vastamisi Kohtla-Järve Everest ja Tallinna Viiking Sport ning pühapäeval kohtuvad Kohtla-Järve Viru Sputnik - Narva PSK. Mõlemal päeval algavad mängud kell 14.

Võistluste kohta saab infot Ida-Virumaa spordiliidu kodulehelt www.sportiv.ee.