Rongkäik Iisaku Rahvamaja eest (algusega 8:25)

Avamistseremoonia (kohal Enn Sellik)

Võistlused:

RAHVASTEPALL

Võistkonna suurus: 7 võistlejat (kui võistlejaid on vähem, siis võistkond saab disklahvi). Mängitakse tavaliste rahvastepalli reeglite järgi. Igal mängijal on üks elu, kaasaarvatud kaptenil (kapten siseneb mängu viimasena). Mängitakse vahtpalliga. Mäng toimub kolmes alagrupis, mis loositakse 24.mail 2011.a. Mäng kestab kuni 3 minutit, ilma poolte vahetusteta. Viigi korral mängitakse esimese elu kaotamiseni.

TANDEMSUUSATAMINE

Võistkonna suurus: 3 võistlejat (kui võistlejaid on vähem, siis võistkond saab disklahvi). Distantsi pikkus on 25m. Distantsi keskosas tuleb lõhkuda suuskadega (suuski mitte ära võttes) 2 õhupalli. Võstlus toimub aja peale, võidab kiireim. Aeg läheb kinni siis, kui on suusad täielikult üle finišijoone.

LENDAVA TALDRIKU LENNUTAMINE OLÜMPIARÕNGASTESSE

Osaleb 1 võistleja riigist. Lendavat taldrikut lennutatakse murule maha pandud võimlemisrõngastesse. Iga rõngas annab erineva arvu punkte, mis hiljem summeeritakse. Igal võistlejal on 3 viset. Kui taldrik satub rõnga servale, siis arvestatakse ringis olevaid punkte. Punkte annab see rõngas, kuhu taldrik lõplikult maandub (kui põrkab ringist välja, siis punkte ei saa). Belize, Suriname ja Vanuatu võistlejad viskavad 5 meetri tagant; Tonga, Togo ja Bahreini võistlejad viskavad 6 meetri tagant; Vatikani, Lesotho, Liechtensteini, Kõrgõztani, Kiribati, San Marino, Djibouti ja Bhutani võistlejad vistavad 7 meetri tagant. Viiki jäänud võistlejad viskavad uuesti. Võidab see, kes kogub kõige rohkem punkte.

TAKISTUSRADA

Osaleb riigist 3 võistlejat. Võistlus koosneb 5 erinevast etapist, mille läbivad kõik võistlejad. Võistlus toimub teatevõistlusena ning aeg läheb kinni, siis kui viimane võistleja on jõudnud finišisse. Etapid on: madalrada (alt läbi roomamine), läbi linatoru pugemine, tõkete ületamine, palli viskamine ämbrisse (3 tennisepalli 3 meetri tagant, iga sisse saadud palli eest vähendatakse lõppaega 5 sekundi võrra, iga palli saab visata ühe korra), tagasijooks mänguhobusel võistlejal mask ees).

RÜHMVÕIMLEMINE:)

Lõpetame oma meeleoluka päeva autasustamise ja lõputseremooniaga.

Vaatama on oodatud kõik huvilised. Osalevad klassid (1.-12.kl), õpetajad ning lapsevanemad. Eelnevalt on loositud välja riigid, mille kohta on juba tehtud infostendid ja tegemisel on Iisaku Gümnaasiumi olümpialipp, kooli maskott ja hümn...