Uue kooliaasta alguseks on ka Parksepal kõik valmis. Eelmisel aastal sai maja suurremondi, nii et sel suvel piirduti sanitaarremontidega. Igatahes läikisid kõik põrandad lausa silmipimestavalt.

Direktor Kesselmann: „Alustame 350 õpilasega, mis on kooli senises ajaloos kõige väiksem arv. Põhikooli osas (11 komplekti, paralleelklassid on III ja VIII) on seis muutusteta, oluline vähenemine (nagu ka igal pool mujal) on toimunud gümnaasiumiklassides. Kümnendaid võtsime kevadel vastu kaks. A – ehk üldainete klassi hakkab juhatama Esta Varik, B-klassi (kutsesuunitlus) Margus Koor. Koostöö kutsehariduskeskusega on jõudnud esimese juubelini. Tänavu täitub nimelt juba kümme aastat. Õppesuunad on nagu ikka puidutöötlemine, metall, turism, IT ja hotellimajandus. Selle õppeaasta muudatuseks on, et osa õpetajaid hakkab käima tunde andmas Väimelas.

Kuna kutseõppesuuna õpilased saavad oluliselt vähemüldaineid, nõuded riigieksamitel on aga samad, ei ole raske leida seletust meie kooli riigieksamite suhteliselt madalale keskmisele. Aga kevadel lõpetanutest oli meil üks medalist kutseklassist.

Esimese klassi võtab sel aastal vastu õpetaja Maili Toom, kellel tuleb suureks ja targaks õpetada-kasvatada 21 mudilast. Õpetajate kaader on täienenud inglise keele õpetajaga (Illa Toomus) ja uue huvijuhiga, kelleks on Viljandi Kultuurikolledži haridusega Andre Laine. Momendil ei ole meil logopeedi, kes viibib lapsepuhkusel.

Taas täname vallavalitsust, kuna meie tütarlaste kodunduskäsitööklass saab uue mööbli.

Hoolekogu esimehena jätkab Taimar Timmi. Hoolekogu liikmed on igati kooli probleeme püüdnud lahendada, nii et loodame head koostööd ka uuel õppeaastal.

Uued õppekavad esitavad uusi nõudmisi, kuid loodame, et suudame neid järgida. Ruumide (kabinettide) osas probleeme pole, sisuline töö toimub.

Oleme juba teist aastat Ekool, mis sidet kodudega on tugevdanud. Ent ikkagi sooviks kool lastevanematelt oluliselt suuremat tähelepanu oma võsukeste tegemistele väljaspool kooli.

Soovin kõigile väga head uut kooliaastat!”