Tööle asudes andis Karksi vald mulle märkmiku, pliiatsi ja vana lasteaia, öeldes: „See on kõik, mis hetkel Sulle anda on, tee siia noortekeskus." Olin rahul, sest teadsin, et see on algus. Töö tahtis tegemist ja tuli ikka täiega rauda taguda, kuni see oli kuum. Esimesed projektid, mis meie noorte tegevusi toetasid, olid kohati nii suured, et panid isegi vallavalitsuse imestama. Meie ühiselt loodud keskus oli ja on viljakandev väga paljude erinevate tegevuste ja projektide loomise poolest. Valla noored on saanud viie aasta jooksul käia enam kui 30 noortevahetusel Euroopas, osalenud paljudel üle-eestilistel konkurssidel ja tegemistes, meil on suurepärane ringide ja majasisene tegevus. Oleme ja jääme parimaks rahvusvahelise koostöö keskuseks terves Eestis. Mainimata ei saa jätta Tanel Padar & The Sun tasuta kontserti kultuurikeskuses ning Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Viljandi Maavalitsuse poolt saadud auhindu noortetöö valdkonnas. See kõik poleks võimalik olnud eelneva tööta meie ühises meeskonnas koos noorte ja noorsootöötajatega. Suurim saavutus on aga see imeline maja, mis on kõigile meie valla elanikele. Tänan suurepärase koostöö eest Karksi valda, Karksi Valla Kultuurikeskust, A. Kitzbergi nim Gümnaasiumi, Karksi-Nuia Lasteaeda, Karksi-Nuia Spordikooli, Karksi-Nuia Kunstistuudiot, Karksi Vallahooldust, Pensionäride Ühendust, kõiki toredaid mittetulundusühinguid ja organisatsioone ning lahedaid inimesi, kes olid ja on meie valla eest väljas.

Tahan olla heaks eeskujuks meie vallas elavatele ja elanud noortele ning nooremeelsetele hoogustades kohalikku ettevõtlust ning panustades kogukonda. Eesti on Euroopas väike, samamoodi nagu Karksi vald Eesti mõistes. Kui tahame hästi elada, peame üksteist toetama, pakkuma võimalusi ning ühiselt oma osa andma.

Soovin edaspidi tegutseda meie vallas ettevõtja ja vabatahtlikuna, aidates elanikel projekte kirjutada ning ettevõtlust ja kogukonda arendada. Minu moto on: „Kõik on võimalik".