Raivu on aktiivne ja osaleb iga seltsi ettevõtmises - olgu selleks siis tants või heakorrastustööd. Tema hobide ring aga ei piirdu sellega, Raivu näitleb harrastusteateris „Topelt Kiiks". Pere on Raivut iseloomustanud kui rahumeelset, tagasihoidlikku ja kannatlikku inimest, kes väärtustab pereelu ja sõpru ning leiab alati aega lastele.

Lisaks sellele, et Raivu on tore ja aktiivne isa, on ta ka hinnatud bussijuht üle Eesti. 2007. aastal Saku Suurhallis peetud jõulupeol andis AS Go Busi esindus talle üle preemia hea töö ja kutsemeisterlikkuse võistlustel eduka esinemise eest ning tunnistas ta oma fi rma parimaks bussijuhiks.

Peale selle on Raivu veel osa võtnud Tallinnas Autoettevõtete Liidu poolt korraldatud kutsemeisterlikkuse võist lustelt aastatel 2006 ja 2007, kus viimasel aastal sai ta vabariigi arvestuses Aasta Autojuht 2007 II koha (osavõtjateks olid nii veoautojuhid kui ka bussijuhid).

Raivu on nii tantsiv ja näitlev bussijuht, kui ka hea ning pühendunud isa oma lastele, kes õpivad koolis väga hästi ning on samuti eeskujulikud lauljad, tantsijad ja pillimängijad.

Nagu isa ees, nii lapsed järel! Aasta isa aunimetus on tunnustus, mida Raivu Ülemaante on oma tegemistes igati vääriline kandma.