Kõige nobedamad näpud olid pisikestel taignarullijatel ja piparkoogivormijatel. Pannid täitusid imekiirelt uute kujukestega - uus äsja kööki ostetud ahi jäi kokkade kiirusele tublisti alla.

Poisidki ei põlanud ära söögitegemist. Kohati oligi jõud hädavajalik - Raigo ja Sander olid lahkesti nõus taignarulli abil tõrksat taigent korrale kutsuma. Kui kodudes üksinda kooke vormides võib lõpuks jõud raugeda ja viimased pannitäied jäävad emadele küpsetada, siis jahimajas tüdrukute-poiste koostegemise tuhinas sellist muret küll ei olnud. Emad said rahulikult pühenduda Liivi näpunäidete järgi uutele ja põnevatele söögitegemise nippidele. Suupistete valmistamise oskus ja teadmised kuluvad ära iga peolaua kaunistamisel. Liivi õhutusel said naised hakkama väga keeruliste lauakroonidega. Kinnitust sai asjaolu, et pealehakkamine on pool võitu ja polegi nii keeruline ise kauneid ja maitsvaid suupisteid teha.

Aitäh kõigile osalejatele, kes vaatamata hilisest kellaajast vapralt vastu pidasid ja aitasid sündida ühel toredal õhtul.