Koolide arvestuses ollakse enne kevadisi etappe liidrikohal, kuid kaks pingelist võistlust on veel ees. 9. märtsil võisteldi juba Tartus vabariiklikul TV- 10 olümpiastarti III etapil.

Kuigi individuaalselt ennast ületada ei suudetud, tehti oma tulemused ära ja väikeste koolide arvestuses ollakse viiendal kohal. 17. märtsil tõmmati Kohilas sisehooajale joon alla Rapla maakonna sisemeistrivõistlustega.

Naiste kaugushüppes võitis isikliku rekordiga (4.70) Anett Kaldas ja naiste kuulitõukes oli Mari Lutšihhin II (9.07).

Väljaspool võistlust hüpatud teivashüppe tulemused annavad Järvakandi kooli neidude edetabelis kaks kõrgemat kohta: I Mari Lutšihhin (2.50) ja II Anett Kaldas (2.40).

Tulles veel suusahooaja juurde, siis 29. märtsil toimus suusarajal viimane võistlus ja võisteldi põnevas vibulaskesuusatamises (vibud ja nooled olid enda valmistatud). Nelja tiiruga võistluse võitis Erki (laskmisel oli abiks Jaanus), teine oli Margus ja kolmas Marek. Kuid sellega ei lõppenud veel suusasõidud ja viimane täismahus 3 km suusaring oli täiesti sõidukõlbulik veel 10. aprillil.

Kui võtta arvesse, et rada sai sisse juba möödunud aasta 1. detsembril ja vaid uue aasta paiku olid mõned vihmapäevad, siis teeb see reaalset suusarõõmu 4 kuud ja kümme päeva - SUPER. Tegelikult oli kõigil isu nii täis sõidetud, et lume sulamine oli lõpuks juba ehe rõõm.