Sündmuse korraldamist alustasime praegu ainsa kindla toetaja Karksi valla garantiiga tagada Jaanisimmaniks lava koos paigaldusega, teisaldatavad tualetid, lõkkematerjal,  prügivedu ja pingid publikule. Selline toetus on ütlemata märkimisväärne, kuid moodustab kogu eelarvest vaid neljandiku. Veerandi on eelnevalt katnud koostööpartnerid ja kaks neljandikku piletitulu. Kuna hetkeseisuga on piletitulu kanda kolm neljandikku eelarvest, siis riskide maandamiseks korraldame esmakordselt piletite eelmüügi, mis kindlasti on huvilistele soodsam kui kohapealt ostes. Eelmüügis on pileti hinnaks 3 eurot (nagu see oli möödunud aastal kohapealt ostes). Pääsmeid on võimalik endale soetada 1. aprillist Karksi Valla Kultuurikeskusest. 3-eurone pileti hind kehtib kindlasti terve aprillikuu. Edasine eelmüügi piletihinna võimalik tõus sõltub koostööpartnerite arvust.

Siinkohal on paslik tänada möödunud aasta suurtoetajaid Nuia PMT AS, Iivakivi AS, Karksi vald, Karksi-Nuia takso, Karksi Valla Kultuurikeskus ja Karksi vallahooldus, kellega loodame jätkata välja kujunenud pikaajalist koostööd. Sündmusega seotud koostööle kutsume kõiki huvitatuid, kellele on pakkuda rohkelt võimalusi Teie ettevõtte nime, toote, teenuse ning maine reklaamimiseks. Täpsem info: 553 2300 või almar@intro.ee.

Jaanisimmanit puudutava infoga on võimalik tutvuda facebook.com/jaanijooksujaanisimman sündmuse kontolt. Sinna saab operatiivselt lisatud sündmusega seotud uudised, mida kõigil sündmuse Facebooki sõpradel on koheselt võimalik näha. 7. aprillil  alustame üheksa nädala pikkust facebooki sõbramängude/fänniloosimiste sarjaga, kus igal nädalal võitjatele toredad auhinnad. Mängus osalemiseks on vaja ainult sündmust „laikida"  (lisada meeldivaks) ja iganädalast sõbramängu jagada!



Almar Kalam
vastutav korraldaja
Karksi Ordumeistrid MTÜ