Järjekorras neljanda jaanisimmani jaaniussikesteks on Kuldne Trio ja Mait Maltis. Siinkohal märgin spetsiaalselt ära kellaaja 19.30, mil on Mait Maltise kontsertprogrammi algus.

Tänu jaanisimmani koostööpartneritele Nuia PMT AS, Karksi vald, Karksi Vallahooldus, Karksi Valla Kultuurikeskus, A. Le Coq AS, Rannarootsi Lihatööstus AS, Premia Tallinna Külmhoone AS ja Euro Oil AS, suudame eelmüügipiletid müüa kõigest 3 euroga (seda 20. juunini kultuurikeskusest)! 

Kohapealt ostes on piletihinnaks 5 eurot. Esimest korda oleme soovijatele pakkumas ka ilmastikukindlat
ja hubast (koos söögi ja joogiga) nn VIP-telgi teenust, kuid sellest ja kõigest muust täpsemalt Facebookis Jaanijooksu jaanisimmani lehelt. Kiire info 553 2300. Jätkuvad ka Jaanijooksu jaanisimmani
Facebooki auhinnamängud koostööpartnerite toredatele auhindadele.

Karksi küla jaanituli 

Karksi küla jaanituli toimub 22. juunil. Alustame kell 20.00 rahvuslike jõukatsumistega. Kell 21.30 hakkab tantsumuusikat mängima ansambel KÜLAMEES Olustverest. Kohal on ka toitlustaja Marek.

 23. juunil kell 9.00 algab traditsiooniline Karksi Jaanilaat. Kell 11.00 on laada avamine, millele järgnevad lastele mõeldud võistlused. Kell 12.00 esinevad Sirje ja Rein Kurg. Toimub ka oksjon.
Päeva juhib Kai Kannistu.Info ja müügikohtade broneerimine Tea.Saaremagi@karksi.ee või tel 5598
7770.