- „Kui me linna läksime, käisime kõigepealt sõõrikubaaris ja sõime seal kõhud täis. Siis läksime teatrisse. Teater oli päris huvitav. Seal oli (mulle vähemalt tundus) Nuuskmõmmik hoopis peategelane. Vaheaeg oli nagu ikka, kohvikus oli nii pikk järjekord, et ei jõudnudki midagi osta. Peale teatrit käisime" Rahvaraamatus" ja siis tulime bussiga tagasi."

- „Oli hea etendus. Nuuskmõmmik ja Muumitroll olid põhitegelased. Taust oli mõnusalt vägev."

- „Käisime Muumitrolli vaatamas. Mulle meeldis Piripiiga ja Nuuskmõmmik ka. Nad kolisid Snifi koopasse. Muumimamma võttis tordi kaasa ja nad jäid niikaua sinna, kuni torm lõppes."

- „Mulle meeldis väga etendus. See oli äge. Eriti meeldis mulle professor. Äge oli ka see, kuidas Muumitroll päästis Piripiiga. Ja sabatäht oli ka äge."

- „Teatris olid meil head kohad. Ja etendus ise oli huvitav ja lahe. Seinal oli üks telekas, kus näidati filmi."

- „See oli nagu kino ja teater segamini. Ja heli oli kõva. Kostüümid olid väga ilusad. Professor kõndis imelikult ja sild oli ilus."

- „Mulle meeldis kõige rohkem Sniff ja Nuuskmõmmik ka, sest see Sniff oli nii tore ja Nuuskmõmmik asjalik. Taust oli hästi tehtud ja professori kõnd nii naljaks. Ainult see oli imelik, kus oli väike My. Kui sabatäht maha kukkus, oli natuke õudne ja eriti see, kui vesi oli punane, aga kõik muu oli täitsa lahe!!! Kui millalgi jälle teater tuleb, siis läheksin hea meelega. See oli mõnus teater."

Sellised muljed tõid lapsed teatriskäigust kaasa.

Traditsiooniliselt toimub meil jaanuaris matemaatikanädal. Arvutamist ja nuputamist jagus tegelikult aga pikemaks ajakski. Kokkuvõtlikult tulemustest:

I klass - Anni-Marii Männi oli parim nii peast arvutamisel kui ka nuputamisel. Tublid olid veel Annabel Helin, Rauno Juninen, Kaili Kirt ja Marleen Kesamaa.

II klass - arvutamises olid võrdselt tublid Johanna Aedma, Henri Kaldas ja Margitta Miilimäe. Lisaks oli Margitta Miilimäe ja Henri Kaldas tublid ka nuputamises.

IV klass - nii arvutamises kui nuputamises olid tublimad Grith Kesamaa ja Robin Roosmaa.

V klass - tublid nuputajad: Greta Tamm, Uku Lumiste ja Caspar Lääne ning peastarvutajad: Caspar Lääne, Uku Lumiste, Greta Tamm ja Keidi Tasalain.

VI klass - tublid nuputajad: Evert Saarnak, Maritte-Greteliis Saks ja Marliis Miilimäe ning peastarvutajad: Evert Saarnak, Rain Raadik, Maritte-Greteliis Saks ja Kaspar Merilaht.

Eesti Vabariigi 95. aastapäeva tähistame seekord lasteaias 22. veebruaril ühise üritusega.