Eesti 2010/2011 a. saalijalgpalli meistrivõistlustel II liigas lääne piirkonnas pidas oma järjekordsed mängud Kiili SK meeskond. 21. novembril mängiti Kiilis JK Jalgpallihaigla meeskonnaga. Mänguks eriti ei läinudki, Kiili oli vastasest igati üle. Poolaeg võideti 8:2, kogu mäng 18:5! Pigem käis kõva lahing meeste endi vahel, et kes lööb vastastele rohkem väravaid.

Võitjana väljus Sven Haas – 4 väravat, 2.-5. kohta jagasid võrdselt Sander Saar, Tauno Koppel, Silver Uudelt ja Kevin Arike – 3 väravat ja ühe värava lõid Ergo Teino ja Ott Kohjus. Tubli töö, mehed! Ka seekord ei pääsetud ilma kollaste kaartideta – Anti ja Tauno. Suured tänud ka pealtvaatajatele, neid hakkab üha rohkem vaatamas käima – seekord vaatas mängu 62 (!) pealtvaatajat. Tänud!

Seejärel tehti kiirvisiit Saaremaale, kus 27. novembril mängiti Kuressaare Spordikeskuses (mängu jälgis 36 pealtvaatajat) Saaremaa JK Aameraasiga. Esimene poolaeg lõppes mõlemapoolsetele võimalustele vaatamata 0:0, teisel poolajal aga hakkas Kiili SK surve lõpuks vilja kandma ja lõppskoor tuli numbritega 6:0! Sander Saar ja Kevin Arike lõid 2 ning Silver Uudelt ja Ergo Teino 1 värava. Lisaks muidugi kollased kaardid – Ergo ja Sander. Hästi mängitud, mehed!

12. detsembril mängiti koduplatsil alagrupi liidri Sparta Balticwater meeskonnaga, kes on välja ütelnud, et nende ainuke eesmärk on teise liiga võit ja esiliigasse pääsemine.

Mäng algas nagu ikka – Kiili kaitseb ja kui võimalus tuleb, nõelab kiirrünnakutega. Esimesel poolajal see taktika õigustas, juhtisime 4:0. Poolaja lõpus aga teenis Kevin Arike teise kollase kaardi, ehk punase ja mängust eemaldamine, vastane realiseeris ka sellele järgnenud 10 m. penalti ja poolajaks seis seega 4:1 Kiili SK-le. Kahju, oli ju teada , et meil vead täis ja poolaeg kohe-kohe lõppemas.

Teine poolaeg aga kuulus 4:1 Spartale (teine poolaeg Kiili poolelt nagu Hitchcocki õudusfilm), meil hakkas olulist rolli mängima ka väsimus. Juhtisime veel 5:3, viigivärava lõid vastased 2 minutit enne lõpuvilet. Hea, et niigi läks! Lõppskoor 5:5. Väravalööjad: Sven Haas – 2 väravat; Silver Uudelt; Kevin Arike ja Ergo Teino üks värav. Aga jällegi, kummardus fännidele! Seekord jälgis mängu 60 pealtvaatajat (samal ajal saalijalgpalli Balti liiga mängul Lätis Ogres vaatas Eesti ja Leedu kohtumist 50 pealtvaatajat!) Kollase kaardi said lisaks Kevinile ka Sven ja Ergo.

Laupäev, 18. detsember oli jälle korralik tööpäev, Kiili SK osales traditsioonilisel Jalgpalliliidu korraldatud Aastalõputurniiril Kalevi spordihallis, kus Rahvaliiga turniiril võideti oma alagrupp: B-alagrupis kaotati esimeses mängus Saaremaa võistkonnale FC Taritu 0:1; teises mängus võideti aga JK Puhja 2:1 (väravad Ott Kohjus ja Aivo Kuusmaa) ning kolmandas otsustavas mängus (kuna JK Puhja võitis 8 sek. enne mängu lõppu löödud väravast FC Taritu 1:0, pidime võitma vastast 5 väravaga) võitsime Askele võistkonna 7:1 (supermängu teinud Sander Saar lõi koguni 4 väravat – üks ilusam kui teine, Ott Kohjus 2 väravat (hea mäng) ja Remi Lott ühe värava).

Kuna kolm võistkonda kogusid võrdselt 6 p, tuli Kiili SK tänu paremale väravate vahele alagrupi võitjaks – loomulikult – ja läks poolfinaalis kokku SK Roosu / Osula meeskonnaga. Mäng lõppes 0:0. Järgnenud penaltide löömise võitsid aga kahjuks vastased 3:2 ja 3.-4. koha mängus kaotati JK Taeblale 1:3 (värav Indrek Kuldva). Seega 4. koht. Üks auhind siiski Kiili tuli – nimelt Sander Saar pälvis Rahvaliiga parima mängija auhinna – kõva sõna!! Kiili SK meeskonnas mängisid Sander Saar, Rainis Saar (treener), Remi Lott, Aivo Kuusmaa, Indrek Kuldva, Ott Kohjus ja Kaupo Kütt. Tänud meestele!

Pühapäeval 19. detsembril aga mängiti Kiilis viimane I ringi mäng Eesti MV II liigas, kus vastaseks EMÜ SK – võistkond , keda Kiilil ei ole õnnestunud mitte kunagi võita, ebamugav vastane lihtsalt – ka seekord saime haledalt peksa 2:7 (väravad seersant Jaan Uudelt ja Sven Haas). Tuleb ausalt tunnistada, et vastastel polnud ka ühtegi vahetusmeest, seda traagilisem kaotus paistab. Aga meie poolelt ei saanud erinevatel põhjustel kaasa teha Kevin, Tauno, Rainer ja Anti. Aga pole hullu, teine ring on veel ees ja kõik on lahtine.

Palume ka fännidelt vabandust viletsa mängu pärast ja ootame teid ka järgmisel aastal meie mänge vaatama. Kiili SK saalijalgpallimeeskond tänab oma fänne, tänab toetajat Kiili KVH-d ning soovib teile kõigile head uut aastat!