Noorte vokaalansambleid hindas tuntud muusikategelastest koosnev žürii ehk Suur Kõrv koossesisus Marge-Ly Rookäär, Raili Jaanson, Laine Randjärv, Veronika Portsmuth, Andres Ammas, Urmas Lattikas ja Priit Pajusaar. Hinnati noorte lauljate esinemiskultuuri, kunstilist taset, intonatsiooni ja sisulist väärtust. Tähtis oli ansamblitele jõukohane repertuaar ja laulu sobivus vanusegrupile. Igas vanusegrupis anti välja laureaaditiitel parimale ansambli liigile, välja kuulutati ka mitmeid eripreemiaid.

Üleriigiliste vokaalansamblite konkursis läks Grand Prix 2014 Tallinna 21. Kooli segaansamblile 2Loud, mille juhendajaks on Grettel Killing. Jõgeva Põhikooli 6. klasside tütarlasteansambel Mai Simsoni juhendamisel saavutas oma vanusegrupis III koha. Kuni 26-aastaste noorte seas napsasid võidu neiud ansamblist JAZZIN SISTERS, kes esitasid jazzirütmides kaks tuntud lastelaulu Mina oma Muriga ja Unelaul.

Alo Mattiisenile pühendatud muusikapäevad lõpetasid Tallinna Linnateatri noored laulvad näitlejad etteastega "Lood lugudest". Saadi teada põnevaid seiku Juhan Viidingu ja Olav Ehala loomingust ja muidugi kuuldi nende parimaid lugusid.

Täname Maret Oja ja meeskonda Alo Mattiiseni muusikapäevade korraldamise eest!