Varasematel aastatel on ball aset leidnud kas Saue Gümnaasiumis või Saue mõisas. Seekord otsustasid abituriendid korraldada see Saue Lounge Loft’is. Meie jaoks oli reserveeritud terve ülemine korrus, kuhu oli kohale tulnud umbes 100 inimest. Seekord oli balli teemaks Punane Vaip. Ballikülalised särasid võrratutes kostüümides, igaüks oli omapärane ja silmapaistev. Õhtujuhid Kadi Viidik ja Marko Bogoljubov tervitasid kõiki ballikülalisi südamliku kõnega. Pärast kaunist avavalssi esines bänd, toimusid mängud ning õnneloosid. Õhtu peaesinejaks oli flamenkotantsuduo.

See oli ilus ja jõuline, täis emotsioone ja kirge, mis haaras kõiki pidulisi. Nii nagu tavaks, valiti ka seekord balli kuningas ja kuninganna. Tiitli pälvisid Keit Marjamaa ja Triinu Uusoja. Nende ülesandeks oli tordi lahtilõikamine ning kuninga ja kuninganna valss.

See oli pidu täis soojust ja lõbusaid hetki. Sündmus, mis valmistas kõigile rõõmu ja tõi vaheldust igapäevaellu. Julgen öelda kõigi osalenute nimel, et seda kaunist pidu meenutatakse heldimusega ka aastate pärast.

Soovime tänada balli häid toetajaid: Santa Maria, AS Saue Auto, AS Sami, Tallinna Sadam, OÜ Ploomid ja Saue Lounge Loft.