15. ja 18. novembril toimusid perepäevad Viimsi (15.11) ja Püünsi (18.11) koolis, kus vanemad said koos lastega kaasa lüüa erinevates töötubades. Üheks töötoaks oli ka Viimsile tunnuslause leidmine. Nii lapsed kui ka lapsevanemad esitasid palju toredaid ettepanekuid ja rõõm on näha, et ka kodus mõeldakse tunnuslause peale edasi ning kui hea mõte pähe tuleb, esitatakse uuesti.

Ettepanekutes kõlavad tihti sõnad - meri, mets, lapsed, rannarahvas, kodu. Need sõnad näitavad ühtlasi ka viimsilaste jaoks tähtsaid ja olulisi külgi oma kodukoha juures.

17. novembril käis vallavalitsus (vallavanem Haldo Oravas, abivallavanemad Jan Trei ja Margus Talsi, kommunaalameti juhataja Alar Mik ning allakirjutanu) Viimsi Comarketis ostjatele meie kampaaniat tutvustamas ja flaiereid jagamas. Samas said elanikud ka oma muredest rääkida ning nii mõnigi probleem leidis jooksvalt lahenduse.

29. novembril aitasid tunnuslauset leida mõned meie valla tuntuimad elanikud. Meediakonsultandi Janek Mäggi poolt modereeritud õhtul osalesid turundusjuht Indrek Kaing, riigikogu liige Urve Palo, ettevõtja Raivo Vare, laulja Jaagup Kreem, kaitseväe ohvitser Hannes Võrno, meelelahutaja ja fotograaf Alari Kivisaar, spordikommentaator Lembitu Kuuse, Bastioni loovjuht Kristiina Heinmets-Aigro. Ka selles seltskonnas oli palju juttu just samadest Viimsi väärtustest ning oldi arvamusel, et Viimsi on üks viimasepeal koht elamiseks.

10. detsembril on Viimsi vald üks suur jõulumaa. Jõululaulude ja saanisõidu kõrvale saab külastada ühtlasi kingikodasid Rannarahva Muuseumis ja Viimsi Huvikeskuses. See on ka viimane aeg tunnuslause ettepanekute esitamiseks, mida saab kohapeal päkapikkudele postkasti pista.

Kampaania kestab veel viimaseid nädalaid, palume Teil kindlasti oma head mõtted meile saata, sest isegi kui Teie ettepanek ei osutu valituks, saame meie ikkagi vajalikku informatsiooni vallavalitsuse jaoks, kuna tunnuslause ettepanekud peegeldavad ju ühtlasi ka Teie jaoks olulisi Viimsi väärtusi.

Samuti aidake kaasa ka elukoha registreerimise teavitamises ning kui teate kedagi, kes seda veel pole teinud, tuletage palun talle meelde, et oma elukoht tuleb registreerida ka rahvastikuregistris.

Uute mõtete ja registreerimisteni!