Neljapäeval, 9. detsembril kell 19 ootame aga kõiki suuri ja väikesi vallaelanikke Saku Valla Maja suurde saali kaunile jõululauludega küünlavalgusõhtule. Tegemist ei ole tavalise kontserdiga, vaid ühislaulmisega - tuletame meelde ja laulame üheskoos teada-tuntud jõululaule läbi aegade! Ühislaulmist toetavad segakoor Tuljak ja väikesed laululapsed.

12. detsembril, kolmandal advendil, kerkib Saku Valla Maja õuealale omalaadne jõuluküla: toimub kogupereüritus Jõulutelk. Telgis toimub kontsert, esinevad valla laululapsed huvikeskusest ja gümnaasiumist, aga ka päevakeskuse memmede ansambel. Väiksemaid tegevusi toimub väiksemates telkides, kus näiteks ehtsad lambad Kuristu miniloomaaialt, lisaks päkapikukohvik Saku Pensionäride Ühenduselt ja supiköök noortekeskuselt. Oma suure panuse annab üritusele Hageri koguduse Saku abikirik. Kogu päeva juhib päkapikk, kelle eestvedamisel toimuvad rahvuslikud mängud, loterii jpm. Ürituse naelaks on kindlasti hobusaanisõit ümber vallamaja - selle eest hoolitseb Hobuteenused OÜ. Vallamaja esimese korruse fuajees on kogu ürituse ajal aga omalaadne käsitööturg, kust võimalik soetada meelepäraseid käsitööesemeid kasvõi jõuluvana kingikotti! Jõulutelgiüritus päädib õhtul kell 18 kontserdiga Ivo Linnalt, Antti Kammistelt ja Kait Tamralt. Kogu üritus on tasuta.

18. detsembril on põhjust taas vallamajja tulla - oma jõulukontserdile ootavad meid Saku huvikeskuse laulu- ja tantsulapsed. Kontsert algab kell 16. Traditsiooniline segakoori Tuljak jõulukontsert peetakse neljandal advendil ehk 19. detsembril kell 17 Saku mõisas. Kontserdil astub üles ka sügisel huvikeskuses tegevust alustanud naisansambel.

Detsembrikuusse mahub teatrietendus pere noorimatele, see on „Talvelugu” harrastusnukuteatrilt Kehra Nukk, mis tegutseb Anija valla kultuurikeskuses. Etendus algab 26. detsembril kell 12 ning on kõigile tasuta!

Aastale 2010 paneme väärika punkti peoõhtuga 30. detsembril kell 19.30 Saku Valla Majas. Üritus kestab kella 1-ni. Naudime etteasteid mitmetelt tegijatelt, näiteks Saku Dixielandilt, Eesti Tantsuagentuurilt ning loomulikult ansamblilt Meie Mees, kes on peaesineja ja tantsitaja! Kogu õhtu on avatud baar ja puhvet. Piletid 30. detsembri aastalõpupeole tulevad järgmisest nädalast Saku vallaraamatukogusse müüki. Soodushind 150 krooni kehtib pileti ostmisel kuni 23. detsembrini. Ürituse toimumise nädalal on hinnaks 175 krooni. Kuigi sel aastal laudu peole ei broneerita, ei tasu istekohta pärast siiski muret tunda: paigutame nii saali kui II korruse fuajeesse piisavalt palju laudu ja toole, et kõik pidulised saaksid end mugavalt tunda.

Saku huvikeskuse pere soovib kõigile mõnusat jõuluaega! Külastage meie kodulehte www.sakuvald.ee/huvikeskus ja kohtume kindlasti mõnel meie korraldatud üritusel!