Järgmisel päeval toimus kaks kammerkontserti, kus peaesinejaks oli eesti üks säravamaid flötiste Oksana Sinkova. Esimesel kontserdil oli flööti saatmas kitarril Jelena Ossipova. Iga muusikapala kohta jagati publikule väike selgitus, et valdavalt gümnasistidest kuulajatel oleks kergem kuuldut mõista. Õhtusel kontserdil olid Oksana Sinkovaga koos laval tŠellist Andreas Lend ja pianist Lea Leiten. Kõik kolm nentisid, et selliseid ilusaid ja väga hea klaveriga saale on Eestis vähe. Novembris ja detsembris toimunud kammerkontserdid andsid võimaluse kuulata Sindis kaunist muusikat väga heas esituses.

14.detsembri muusikakooli Jõulukontserdil esinesid instrumentaalsolistid ja ansamblid. Ettekandele tulid ka mitmed kooli ansamblilaagris õpitud palad. Teiste seas I.Berlini „White Christmas", milles vokaalsolist oli viiuli eriala õpilane Hanna Kivila.

Ettevalmistusklassi õpilased üllatasid kuulajaid laulmise kõrval ka pillimänguga. Kontserdil pakkus külakosti ansambel Top-Ten, kellega koos musitseerisid muusikakooi õpilased Gäroly Rohelsaar ja Helen Lehtmets. Muusikakooli õpetajad pakkusid kuulajaile F.Churchilli lustaka „Käib töö ja vile koos". Kooli ansambel ja õpetajad esinesid ka 16.detsembril seltsimajas toimunud kontserdil.

10.detsembril osalesid klaveriõpilane Eliisa Alliksaar ja tema õpetaja Tiina Vihul konkursil „Lustlik klaver", mis toimus Tallinnas Lasnamäe Muusikakoolis. Eliisa esinemist tunnustati tema vanuse astme kolmanda koha diplomiga.

Uuel aastal naaseb lapsehoolduspuhkuselt tööle muusikakooli direktor Merike Teppan-Kolk.