Esmakordselt jõudis oma soolokontserdiga kodupubliku ette Birgit Varjun. Poolteist tundi kestnud kontsert akustilise kitarri saatel andis publikule võimaluse rännata lumistel talvemaastikel, ilusas minevikus ja paremas homses.

Sangaste valla jõulupuu avamist lükkasime võimalikult kaua edasi. Lootsime ikka, et lumi sajab maha ja saame kuusepuule laulda ja tantsida jõulumeeleolus. Loodusel olid aga teised plaanid - vihma kallas ja tuul oli nii vali, et luhta läks ka värviliste põlevate õhupallide lennutamine. Seda vapramad olid meie isetegevuslased!

Loodusjõude trotsides laulsid meile Urvaste-Sangaste segaansambel Kristina Minajevi juhendamisel, tantsis segarühm Kõvvera Kõdara Tiina Kuke, naisrühm Tanuke Hiie Vähi ja kantritantsijad Katrin Kõiva juhendamisel.

Seejärel siirdusime Sangaste kirikusse, kus õpetaja Ivo Pill lausus väikese jõulumõtiskluse. Muusikalise poole eest hoolitsesid Tõlliste-Puka-Sangaste Ühendkoor Margit Aigro-Siibaku juhendamisel ning Sangaste valla laululapsed Kristina Minajevi juhendamisel.