Kokku oli tulnud 18 osalejat, kellest kolmel oli kehakaal üle 110 kg, mida ei mäletagi kohalikel võistlustel enne olevat. Enim mehi - neli - oli -83 kg kehakaalus, kus tegi kaasa ka 2009.aasta võistluste absoluutselt parim Jaano Saar. Tal õnnestus korrata kahe aasta tagust tulemust sellele ligilähedase punktisummaga - 373,11, kuid isikliku rekordiga 545 kg kolmevõistluses. Saar oli ka parim juunioride arvestuses.

Noorteklassis oli parim Tõnis Holmberg kogusummaga 375 kg ja 263,03 Wilks punktiga. Kokku võistles seitse noort rammumeest Märjamaa SK-st, kes kõik astusid jälle sammukese edasi oma tulemustes. Kahju, et ei osalenud sel aastal Eesti meistrivõistlustel edukalt esinenud Markus Plamus ja Eero Laasner!

Veteranide klassis oli neli nimekat võistlejat, kuid võit tuli vääramatult neist kõige eakamale: Heino Maiste punktisummaks kogunes 346,94. Tugeva summa kogus ka Kalev Kotto - 333,98, mis on taasalustanu kohta lausa suurepärane!

Pikk päev oli raske, kuid pakkus võistlejaile ja kohtunikele rõõmu tänu Raplamaa Partnerluskogu ja mitme hea toetaja abile. Suur aitäh neile kõigile!

Esmakordselt võisteldi uhiuue ELEIKO kangi ja muu atribuutikaga, laual olid taas lilled, võitjaile jagus meeneid, kõigile oli suutäis kohapeal ja maitsev praad Ruudu pubis peale väsitavat päeva. Ei käida ju koos ainult ärategemise mõttega, vaid eeskätt sõpradega silmast silma kohtumas, juttu vestmas ja uusi sidemeid loomas.

Eriline tänu väsimatult tegutsenud kohtunikele Vello Vainolale, Ivo Kiisale, Kalev Tederile, Priit Ründalile, Renalt Reinule, Ivar Saarele ja katseid julgestanud Madis Poolile. Aitäh ka Raplamaa Spordiliidule ja SVK-le kenade diplomite ja medalite eest.

Taas kohtume Märjamaal aasta pärast. Selle kuu lõpus on Tartus Eesti MV-l tules meie noored ja juuniorid. Aasta lõpetavad veteranid meistrivõistlustega Kõrvekülas.