Laupäeval, 20. juulil esitavad Jassi Zahharov ja Maria Listra Eesti igihaljast rokkmuusika klassikat. Nii Rein Rannapi kui ka Urmas Alenderi sünnist möödub käesoleval sügisel 60 aastat. Urmas Alenderi mälestamiseks ja Rein Rannapi juubeli tähistamiseks toimub sellel suvel Maria Listra ja Jassi Zahharovi kontserttuur "Vihmade taga". Duot saadavad Eesti üks tuntumaid kitarriste Jaanus Nõgisto ja klaverivirtuoos Margus Kappel, kes üheskoos ka Ruja koosseisus on musitseerinud. Kontsert "Vihmade taga" on suurepärane meenutus kahe erineva elusaatusega muusikakirjutaja heliloomingust.

28. juulil on võimalik Kõue mõisas aga kuulata Laurat koos Raivo Tafenauga ja Jürmo Eesperega. Sensitiivne vokaal, malbelt improviseeriv saksofon ning kõike seda koos hoidev impulsiivne klaver loovad tõeliselt õdusa atmosfääri koos mitmepalgeliste muusikaliste piltidega loodusest, armastusest ja kõigest sellest, mis meie olemisele mõtte annab.

Pileteid on võimalik soetada piletilevist või soodushinnaga www.kontsert.ee koduleheküljelt.

Kohapealt ostes ja Piletilevist on piletihind 14 €, kodulehe sooduspilet 12-13 €. Meeldivaid kontserdielamusi Kõue mõisa aias.