UUS! NUKU-JA ANIMAFILMI ÕPITUBA algajatele ootab erinevas vanuses huvilisi teisipäeviti ja kolmapäeviti kell 14.00-15.30. Juhendaja Leela Ehasalu. Tasuta

JOOGAVÕIMLEMINE ootab huvilisi neljapäeviti kell 18.15 Juuru lasteaia saalis. Juhendaja Valli Pärn. Täpsem info rahvamajast.


SELTSKONNATANTSU KURSUSED Aivar Otsa juhendamisel toimuvad pühapäeva õhtuti. Oodatud erineva tasemega tantsuhuvilised. Täpsem info rahvamajast.

2. novembril kell 18.00 Juuru rahvamaja kaminasaalis PALVERÄNDURITE LOOD Juuru koguduse palverändurite lood nädalaselt teekonnalt Prantsusmaale Taize´sse. Tasuta.

7. novembril kell 12.00 Eakate ühenduse „Pihlakobar" SÜGISPIDU Külalisteks nimekaimud Loolt. Osalustasu 2 eurot (rahalise panuse võid asendada omavalmistatud suupistete või koogiga). Registreerida hiljemalt 2. novembriks rahvamajja.

17. novembril kell 16.00 PETERBURI TSIRKUSE ETENDUS Pilet 3/2 eurot. NB! Müügil ka tsirkuse meened

13. novembril kell 18.30 MAAILMAPARANDAJATE KLUBI Kui teed nähtavaks selle, mis on su sees, siis see, mille nähtavaks teed, päästab su ära. Kui sa ei tee nähtavaks seda, mis on su sees, siis see, mida sa nähtavaks ei tee, hävitab sinu. Tooma Evangeelium Külas Piret Rass, kes avab värava unenägude maailma. Unenäosõnumite tähtsus ja nende tõlgendamine; unenäosümbolid; unenägudesse tagasipöördumine ja miks seda teha; kuidas unenägudest saadud info tavaelus aidata võib; isiklikud kogemused ja tähelepanekud. Osalustasu 5 eurot või vastavalt võimalustele.


19. novembril kell 14.00-16.00 Eesti-Soome jalatsivabriku naturaalnahast SÜGIS-JA TALVEJALATSITE MÜÜK Talvesaapad lambavillase voodriga. Parimad hinnapakkumised!

UUS! 27. novembril kell 19.00 AVARA SILMARINGI teemaõhtu „Majandus, raha, kriisid" Külaliseks avalikus meedias huvitavate majandusalaste prognooside ja avaldustega üles astunud AS Tavidi nõukogu esimees, Eesti Transpersonaalse Assotsiatsiooni asepresident, psühholoogia teadusmagister ning mitmetel huvitavatel teemadel koolitaja ja lektor Alar Tamming. Osalustasu - vaba annetus. Huvilistel palume endast teada anda rahvamajja.


INIMESE PÄEVAD 30. novembril kell 18.00 Vaikuse rännak Tauno Kiburi juhtimisel (kogunetakse rahvamaja kaminasaali). 1. detsembril
● kavas erinevad käelise tegevuse ning enesearendamise ja vaimse tervise õpitoad (emalaulud, muusika-ja värvi­teraapia, massaaž). Töötube viivad läbi asjatundjad ja huvilised nii oma vallast kui ka kaugemalt.
● tuleetendus
● lõkketuli püstkojas.
Sobiva ilma korral on püstkoda öö hakuni lugude ja laulude päralt. Kui sinagi soovid sel päeval midagi teistega jagada, anna endast märku rahvamajja. Rohkem infot Inimese päevade kohta leiad valla kodulehelt.

2. detsembril kell 18.00 ADVENDIKÜÜNLA SÜÜTAMINE JA KONTSERT Juuru kirikus Esinevad Juuru, Järlepa ja Juuru kiriku segakoorid ning külalisena Kehtna segakoor. Tasuta.