Kahekümne viie aasta jooksul on koo­ril kogunenud kenake hulk mälestusi ja huvitavaid seiku. Erakordsemaid, meel­dejäävamaid ja ka humoorikamaid hetki ning värvikaid reisimälestusi alates algus­aastatest kuni praeguseni jagasid koori­liikmed meeleolukal sünnipäevapeol lau­lude vahepeal ka külalistega.

Veidi alla poole praegustest liikmetest laulab kooris selle loomisest alates. Koori ridadesse on viimastel aastatel lisandu­nud ka uusi lauljad, noorim neist on 19­aastane.

Koori kunagine juht Harald Eek mee­nutas paarikümne aasta tagust aega, mil sai veedetud pikki õhtutunde repertuaari otsides ja käsitsi noote paljundades. Ta rääkis humoorikalt, kuidas koori kokku pannes käidi rahvaloendaja kombel perest peresse liikmeid „värbamas". Meeslaul­jaid värvati endise koorijuhi sõnul nii: „Igal sügisel, kui põllutööd said läbi, vii-di kodanikud linna varieteesse. Tagasi tul­les läks bussis lauluks. Üles sai nopitud need, kes kõige rohkem laulujoru ajasid." Igaühe enda teha jäi see, kas seda aasta­kümnete tagust lugu kullana võtta või mitte. Hea sünnipäevameeleolu lõid need lõbusad meenutused aga küll.

2004. aastal tuli Harald Eeki asendama koorijuht Margit Sarri, kelle asendusaeg aina pikenes aastast aastasse, nüüdseks asendab ta juba kaheksa aastat. All together now! hüüdis Margit Sarri koori poole ja taas algas uus laul.

Õnnitluste hulgas jäi kõlama mõte, et on kiiduväärt, kui väikses vallas on laul­mine au sees ja siin on koor, mis on koos püsinud juba üle paarikümne aasta.