Samalt lennuväljalt tõusevad õhku ka Hauka Laada ajal toimuvad huvilennud.

Sel suvel hakati varakult töötama selle nimel, et lennuväli Hauka Laada huvilendude ajaks korrastatud saaks.

Regulaarselt niideti lennu-rada ning suve keskel toimusid nädala jooksul talgud. Talgute tulemusel sai sõprade ja toetajate abiga ehitatud raja otstesse uued tähised, ühest raja otsast lennuohutuse tagamiseks maha võetud kraavis kasvanud võsa ning püstitati uus tuulekott.

Tänavuse Hauka Laada ajal toimunud huvilendajaid lennutas Tartu lennufirma Pakker Avio AS ning lendureid abistasid Eesti Lennuakadeemia õpilased. Kohal oli kaks väikelennukit Cessna-172. Huvilendajaid oli palju: kes lendas esimest korda ja püüdis lennuhirmu ületada, kes soovis näha oma kodu- või suvilakohta, pildistada laata ja loodust ning teisi huvilisi. Eestimaa on õhust vaadatuna ikka uskumatult ilus! Kindlasti tegutseme ka uuel aastal laadal huvilendamiste võimaluse nimel. Igas vallas ei ole lennuvälja.

Selle olemasolu on eeliseks ja väärtuseks vallale, kohalikele elanikele ning ettevõtjatele.

Ainulaadne võimalus, mille abil end reklaamida, arendada ettevõtlust ning elukeskkonda uue nurga alt - tugevdada piirkonna konkurentsivõimet , muuta end atraktiivsemaks. Kui sul on mõtteid lennuvälja arendamiseks või koostööks, siis jaga seda julgelt.

Täpsemat info Antsla lennuvälja kohta leiate www.facebook.com/AntslaLennuvali