Et Kaarmal puudusid selles mängus mitmed võtmemängijad, oli meeskonnal tegu, et vastastele vastu saada. Küll eksiti servil, blokk oli "auklik", tõsted ei leidnud ründajat ja tehti muidki vigu. Tulemuseks oli see, et Silveston asus geimidega 2:0 mängu juhtima.

Selg vastu seina, asus Kaarma kolmandat geimi mängima rahulikult ja aktiivselt.

Tasapisi leidsid Kaarma poisid oma mängurütmi üles ja kolm järgmist geimi kuulusid kindlalt meie meestele. Võit tuli raskelt ja tulemusega 3:2 (viimane geim 15:9!). Finaalivastaseks said kaarmakad aga STÜ võistkonna, kes oli eelmises poolfinaalis alistanud Spordikooli võistkonna koguni 3:0.

30. detsembril oli Kuressaare spordikeskuse võrkpallisaal rahvast üsna tulvil. Õhk oli elektrit täis: kes lootis Kaarma, kes STÜ võitu. Kaarma tundis end kindlamalt, sest eelmisel õhtul puudunud mängijad olid nüüd kohal. Meestel mäng sujus ja nii vormistati finaalivõit kolmes geimis tulemustega 25:13, 25:11 ja 25:18!

Meeskonnas mängisid Joonatan Usin, Villu Vahter, Eldur Torn, Tom Torn, Andre Sõrm, Karel Ellermaa, Karlis Mesila, Hindrek Pulk, Helar Jalg, Denis Losnikov, Egert Ader, Vaano Viik, Gabriel Sepp ja Siim Kalaus.

Siinkohal tänan võistluse korraldajaid, kohtunikke ja kahtlemata Kaarma fänne, kes oma entusiastliku ergutamisega püüdsid igati kodumeeskonna mänguindu ülal hoida, mis neil ka õnnestus. Kiidusõnad ka mängijatele, kes pakkusid nauditavat võrkpalli.

Uus hooaeg on alanud meile hästi. Peagi algavad maakonna meistrivõistlused, valdadevaheline võrkpalliturniir, Muhu turniirid jpt. Uute kohtumisteni palliplatsidel!