Kaarma vallavanem Andres Tinno sõnas, et BWB toetuse pakkumine  on väga tänuväärne ettevõtmine ja näitab ettevõtjate sotsiaalset küpsust. Antud kokkulepe puudutab ca 70 Kaarma vallas elavat peret(kokku on vallas ca 550 lastega peret) , mis omakorda näitab kui vähe on ikkagi Kaarma vallas peresid kus on 3 ja rohkem last. Arvestades tänast väljakujunenud 1-2 lapsega peremudelit, siis positiivset iivet siit oodata on raske.

Kindlasti peab ka vald tulevikus läbi mõtlema just suurperedele lisatoe pakkumist. Hetkel on Kaarma vald liitunud hajaasustusprogrammiga, kus  vald ja riik toetavad lastega peresid hajaasustusega piirkondades eluliste kommunikatsioonide rajamisel, lisas vallavanem.

Lepingu kohaselt on Kaarma valla kohustus määrata toetuse kriteeriumile vastavate perede arv ja peale toetussumma laekumist teostada selle väljajagamine sihtrühmale.

Selle aasta algusest saavad BWB oma töötajaid, kelle peres kasvab vähemalt kolm või enam alaealist last palgalisa 150 eurot kuus lastetoetuse nimetuse all. Oma töötajatele toetuse maksmine on

 tähtajatu projekt. Ehk teisisõnu kavatseb BWB lastetoetust maksta seni, kuni ettevõttel selleks võimalusi jätkub on Margus Vanaselja varasemalt öelnud.

Baltic Workboats tegutseb Kaarma vallas Nasva alevikus juba 2000 aastast ja  üheks toetuse väljundiks kohalikule kogukonnale on ka Nasva Klubi ehituse toetamine.