"Kokkusaamisel Kaitseliidu uue juhiga saime rohkesti tarvilikku infot. Hea oli temalt kuulda Jõgeva maleva uue maja ehitamise tähtaegu. Hoone tuleb küll väiksem algul planeeritust, kuid kahtlemata on tegemist Jõgevamaale olulise ehitisega," arvas maavanem Viktor Svjatõšev.  

Mõttevahetusel märkis Meelis Kiili, et praegu on võetud Eestis suunaks laiapõhjalise riigikaitse ülesehitamine ja tugevdamine. Tema hinnangul saab seda eesmärki kõige paremini täide viia läbi Kaitseliidu.

Jõgeva politseijaoskonna juht politseikapten Ivar Dubolazov toonitas maakonna kaitseliitlaste tõhusat koostööd politseiga. "Mitmed kaitseliitlased on ka abipolitseinikud ning tublimaid nendest on tunnustanud Politsei- ja piirivalveamet," lausus  ta.

Nõupidamisel maavalitsuses olid brigaadikindral Kiiliga kohtumas ka arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Mart Tooming, arendusnõunik Vahur Kukk, Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees, Põltsamaa vallavamem ning kaitseliidu toetajaliige Toivo Tõnson ja SA Jõgeva haigla juhataja Peep Põdder. Meelis Kiilit saatis Jõgevamaa külastusel Kaitseliidu Jõgeva Maleva pealik major Mati Kuusvere.

Fotol: Kaitseliidu ülema käsundusohvister Peeter Land, Kaitseliidu Jõgev maleva pealik Mati Kuusvere, maavanem Viktor Svjatõšev, Kaitseliidu ülem Meelis Kiili, Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Viktor Svjatõšev, Jõgeva politsejaoskonna juht Ivar Dubolazov ja Jõgeva haigla juhataja Peep Põdder maavalitsuses toimunud nõupidamisel.