Oma tehnikat demonstreerisid ka päästeamet ja politsei. Siis aga marssisid keskväljakule kaitseliitlased malevkonnapealiku kapral Ervin Tambergi juhtimisel. Peale kohustuslike tervituste ja hümni laulmist esinesid päevakohaste sõnavõttudega Karksi vallavanem Arvo Maling ja leitnant Valdur Kilk. Naiskodukaitse kanged naised olid keetnud sõdurisuppi, mida jagati soovijatele ligi 500 portsu. Kell kolm algas teatrietendus "Mari Raamoti lugu".

Õhtule pani punkti Kaitseliidu ja Karksi valla korraldatud ümarlaud, kus osalesid KL Sakala maleva pealik major Kalle Köhler ja maleva juhatus, KL Karksi malevkonna pealik ja Mõisaküla linnapea Ervin Tamberg koos malevkonna juhatusega ning vallajuhid Peeter Rahnel Abjast, Ene Saar Paistust, Alar Karu Tarvastust ja Arvo Maling Karksist. Ümarlaua teemaks oli "Sakala Malev ja Karksi malevkond praegu ja tulevikus". Arutati noorsooorganisatsioonidega seonduvat ja kaitseliidu rolli valdades. Selgus, et Noorkotkaste ja Kodutütarde rühmad puuduvad Tarvastus. "Pole rühmajuhte," nentis vallavanem.

Siinkohal tahangi pöörduda Tarvastu valla rahva poole palvega, et inimesed, kellel on soovi ja tahtmist tegeleda lastega, võtaksid ühendust valla noorsootöötajaga.

Väljaõppe tagab teile KL Sakala malev. Lugupeetud tegusad vallakodanikud, aitame teie lastel üheskoos kasvada väärikateks Eestimaa kodanikeks.