Üheskoos võeti ette vana Ööbiku talukoht, mis loodetakse külale saada. Prioriteediks sai teha korda teeäärne metsatukk, mis oli juba võsastunud.

Töö ja aeg justkui lendas. Kuna rahvast oli palju, sai tehtud rohkemgi, kui esialgu plaanitud. Abis oli nii suuremaid kui pisemaid, kes vapralt päeva lõpuni vastu pidasid. Õhtupoole said kõik osalejad tänukirja. Lisaks tänukirjale ootas ka Sirje Meriloo tehtud imemaitsev supp.

Suured tänud talgulistele ja abistajatele, toetajatele!

Külalaat

25. mail toimus Rabiveres II külalaat, millest on saanud juba traditsioon. Esimene laat toimus möödunud aasta sügisel, siis jäi mõttesse, et võiks kevadel uue teha. Mõeldud-tehtud! Laada põhiliseks korraldajaks oli Liisi Mäeväli, aga oma toetusega aitasid teisedki. Ostjaid ja müüjaid jagus.

Vaheldust pakkusid Ulvi Mägi juhendamisel Kohila Gümnaasiumi 2-5. klassi rahvatantsijad ja rahvatantsurühm "Rõõmupäkad". Osta sai taimi, talutooteid, riideid ja muud põnevat. Laste seas osutus menukaks Margit Jõgile kuuluv hobune, kellega sõita sai. Samuti ka loterii, millest saadud tulu läks Rabivere Küla Seltsingule.

Tahakski tänada kõiki, kes nõu ja jõuga abis on olnud, siinkohal tooks mõned ka välja: Kohila Vallavalitsus, Kersti ja Heli Salong, Säästur1, Lembitu Pagar, Jaani talu lihatooted, Rapla Tarbjate Ühistu.

Järgmine laat juba sügisel, aga enne veel loodame kõigiga kohtuda 17. augustil Rabivere Külade Külapäeval!