„Palju õnne kõigile platsi saajatele ja tänan kõigi korraldajate nimel ka igat avalduse saajat - meelt ei tasu heita, sest konkurssi plaanime jätkata senikaua, kuniks korrastamata platse Eestimaal leidub. Selleks, et konkurss on teoks saanud, soovin Eesti Võrkpalli Liidu nimel tänada projekti eestvedajat Credit24-ja, inventari valmistajat Tavepro OÜ´d, transpordipartnerit HRX Logistic´s ja meediapartnereid portaali Delfi Eesti Elu ning Raadio Elmar," lisas Ristmäe.

Võrguplatsid korda! rahvahääletuse tulemused on järgmised: 

Virtsu Kool 17,3%
MTÜ Noorteklubi Urvaste valla NOORED 15,8%
Paikuse Spordikeskus  15,5%
Noorsooühing Rõuge Noorteklubi 14,1%
Tuisuliiva puhkemaja 11,5%
MTÜ FC LELLE 8,3%
Tallinna Õismäe Gümnaasium 5,2%
Turba Gümnaasium 4,5%
Lääne-Nigula Vallavalitsus 4,7%
MTÜ Vinni Valla Noored 3,2%

26.  mail selgusid need  kaheks žürii poolt väljavalitud kohta, mis said võrkpalliväljaku varustuse ilma rahvahääletusel osalemata. Võrkpalliväljakud rajatakse ka Kadrina paisjärve äärde (Lääne-Virumaa),  Keava alevikku (Raplamaa), Liimala külla, Lüganuse valda (Ida-Virumaa), Järva-Jaani järve äärde (Järvamaale), Laitse külla, Kernu valda (Harjumaa), Muraste külla, Harku valda (Harjumaa), Klooga alevikku, Keila valda (Harjumaa) ja Õrsava külla, Värska valda (Põlvamaa).

Kõik Võrguplatsid korda! võitjad ja osalejad leiab ka uuest mobiilirakendusest „Eesti Võrkpall", mille eesmärgiks on kaardistada tulevikus ära kõik võrguväljakud üle Eesti. Rakendus töötab Android ja iOS platvormidel alates versioonidest 2.3 ja 7.0.4., mille saab alla laadida Playstore'ist otsingusõna "võrkpall" abil või iPhone'i puhul kasutades aadressi http://m.volley.ee/. Uude mobiilirakendusse saab igaüks lisada ka oma võrkpalliväljaku.

Konkursi osalustingimused leiab aadressilt www.volley.ee/vorguplatsidkorda. Credit24 Rahvaliiga tegemistel tasub silma peal hoida ka Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehe vahedusel.