„Kultuuri-, hariduse- ja sotsiaalala abilinnapea koha pakun kõhklemata Meeli Tuubel'ile, kes on toonud linna sotsiaalametisse kaasaegse ja värske hingaminse", kommenteeris Härk. Tema sõnul on tänane sotsiaalabiameti juhataja Meeli Tuubel omandanud sotsiaaltöö magistrikraadi ning juhtinud linna üht keerukamat ametit edukalt ja hoolivalt.

Linnavolikogu esimehe ametisse asub Härki meeskonnas Valgamaa kauaaegne kultuuritöö vedur Helve Braun või Jüri Teder. Volikogu rahanduskomisjoni etteotsa asub Johannes Bundsen või Valgamaa Põllumeeste Liidu juht Jaan Bachmann. Arengu- ja majanduskomisjoni etteotsa asub Töötukassa juht Merike Metsavas, ettevõtja Viktor Haljaste või Johannes Bundsen.

Sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni asub juhtima Merike Metsavas või ettevõtja Anne Parmas, kultuuri- ja hariduskomisjoni etteotsa asub korvpallikooli juht ja eestvedaja Antti Vasar või kultuuri- ja haridustööjuht Kaja Sisask. Korrakaitsekomisjoni juhiks pakub Härk Valga Gümnaasiumi õpilasesinduse presidenti, Valga noortevolikogu liiget Kermo Küüni või Viktor Haljastet.

„Tööks linnavolikogus on vaja nii tarkust ja kogemusi, kui ka noorust ja uljust", ütles Kalev Härk oma valikut kommenteerides. „Kõik minu kandidaadid volikogu töö juhtimiseks on haritud ja põhjaliku töökogemusega oma ala spetsialistid. Nende kõrval soovin edutada ka üht aktiivsemat Valga gümnaasiumiõpilast Kermo Küüni, valimispäevaks täisealiseks saavat noort tubli meest, keda näen korrakaitsekomisjoni juhina".

Revisjonikomisjoni juhi koha pakub Härk tradistsiooniliselt opositsioonile.

Küsimustele, keda määrab linnapea erinevate asutuste juhtideks, vastas Kalev Härk resoluutselt: „Linnavolikogu ja - valitsus on linna poliitilised juhtorganid, kuhu saavad nende erakondade esindajad, keda rahvas valimistel toetab. Ametid ja asutused on tööorganid, mille juhid valitakse mitte erakondliku kuuluvuse vaid erialase kompetentsuse alusel. Sotsiaaldemokraatide juhitav Valga ei hakka ametnikke parteisse sundima ega ametisse määrama oma parteilist nomenklatuuri."