Aga täna on õpetajad taas argipäeva toimetustes. Ka keset argipäeva ja sügishallust ei tohi unustada õpetajaid ja nende väärtust. Peame silmas pidama, et ka õpetaja on inimene. Tal on oma pere, sõbrad, huvid. Omad unistused ja eesmärgid.

Ma soovin õpetajatele kirge ja armastust oma töö vastu, sest ainult vaimustunud õpetajad suudavad õpilasi innustada. Jõudu ja hoolivust meie laste ja õpilaste kasvatamisel ning õpetamisel.

Tulevad ju tänasest koolipingist meie tulevased teadlased, arstid, õpetajad, ettevõtjad. Septembri lõpus ja oktoobrikuus olid traditsiooniliselt ka ettevõtlusnädala sündmused. Maavanema Viktor Svjatõševi visiidil Jõgeva linna ettevõtetesse nähti palju uusi tegevusi kui ka varasemat kogetut.

Jõgeva linnas on püsinud stabiilne ettevõtluskeskkond. Aastate jooksul on ettevõtjate arv natuke isegi kasvanud. Meie suured ja head tööandjad on jätkuvalt Jõgeva Haigla, Jõgeva Majandusühistu, Valmeco, Softcom, Vooremaa Teed, Jõgeva Elamu, nordlanden, Belander Grupp, Agrochema, Tammel ja paljud teised tublid ettevõtjad. Rõõm on tõdeda, et linna toitlusasutuste valik on taas laienenud ja püsib mitmekesine ning stabiilne. See sõltub paljuski ka meie endi tarbimisharjumustest. Kuulen tarbijatelt tihti, miks linnas üht või teist pole. Ettevõtja pakub teenuseid lähtuvalt sellest, milliseid teenuseid kohalik tarbija kasutab regulaarselt. Kahtlemata on ka ettevõtjal tarbijate meelitamiseks midagi rohkemat ära teha. Saan siin soovida vaid head koostöö ettevõtja ja kliendi vahel.

Hea meel on ka, et oktoobrikuuks on saanud valmis ka mitmed ehitised nagu Estakaadi tänava lõik, Olerexi teenindusjaam, reisirongide uus ooteplatvorm koos ülekäiguradadega, jalg- ja jalgrattatee Piiri tänaval. Sõlmitud on lasteaed Karikakar ehitustööde leping ja ettevalmistavad tööd algavad see nädal.

Uute arengute osas saate kõik kaasa rääkida aga Jõgeva linna arengukava avalikul koosolekul 30. oktoobril kell 18.00 Jõgeva kultuurikeskuses. Ikka head arengut soovides